Keystone logo
Institut für Management

Institut für Management

Institut für Management

Invoering

WELKOM OP DE IFM - Institute of Management

Part-time onderwijs en opleiding in Salzburg

De IFM - Institut für Management is een toonaangevende private aanbieder in Oostenrijk, voor part-time economie onderwijs en opleiding met een sterke praktische en academische graden BA, MBA en PhD. Als een partner voor bedrijven die IFM biedt eersteklas individuele ontwikkeling en opleiding concepten die individueel zijn afgestemd op de behoeften van de onderneming.

Voor ons opleidingsaanbod, maken we gebruik van een internationaal netwerk van eersteklas universitaire docenten en praktijkmensen uit het bedrijfsleven.

Academische studies, cursussen en seminars

We vinden dat de opleiding moet zich aanpassen aan de leerling - en niet andersom! Het combineren van werk, privé-leven en training is onze belangrijkste focus en dient als een leidraad voor het ontwerp van onze opleidingen en cursussen.

Maandelijkse Release dates voor onze MBA en BA-programma, een individueel onderzoek data en modulair ontwerp studie zorgen voor een grote flexibiliteit en de sluiting van een part-time studie te vergemakkelijken. Onze cursussen en seminars zijn ook afgestemd op de eisen van professionele - ideaal voor diegenen die willen om hun opleiding voort te zetten in een korte tijd.

Voor bedrijven en bedrijven die willen investeren in de lange termijn medewerkers, ontwikkelen wij op maat gemaakte in-house oplossingen. Daarnaast heeft u als ondernemer de expertise van de IFM faculteit in overleg beschikbaar.

ook u de juiste training voor uw carrière en profiteer van onze ervaring voor uw succes!

Locaties

  • Salzburg

    Administration: IfM - Institut für Management GmbH Birkenstrasse 2, A-5300, Salzburg

  • Salzburg

    Location of the training: Schloss Leopoldskron Leopoldskronstrasse 56-58, A- 5020, Salzburg

Vragen