Keystone logo
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE MBA Luxe merkmarketing en internationaal management
Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE

MBA Luxe merkmarketing en internationaal management

Paris, Frankrijk

1 Years

Frans, Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 19.000 / per year *

Op de campus

* MBA 1: 14.500; MBA 2: € 19.000

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Gerangschikt als nummer 1 voor 30 jaar en erkend als de beste training voor en door de sector, is de MBA Luxury Brand Marketing and International Management een training die volledig is ontworpen door professionals en specialisten in activiteit. Missies en cases die door bedrijven worden toevertrouwd, stellen studenten in staat om de tijdens de cursussen opgedane kennis in de praktijk te brengen.

Het eerste jaar stelt u in staat de tools onder de knie te krijgen die essentieel zijn voor het begrijpen van marketing en zaken in de sector luxe merken en huizen. Het loopt van september tot juli, met een semester aan de gang en een semester in stage.

Het rooster voor het tweede jaar, in de avondklas, geeft de toekomstige laureaten de mogelijkheid om hun professionele activiteit voort te zetten of om één of meerdere stages te lopen bij bedrijven om hun kennis van deze sector te consolideren.

Dit programma levert de titel van Marketing en Sales Manager in luxeproducten, geregistreerd in de RNCP bij decreet van 27/12/2018 gepubliceerd in het PB van 01/04/2019 NSF-code 312m professionele certificering niveau I.

mba luxury brand marketing and international management

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen