Keystone logo
International MBA Institute

International MBA Institute

International MBA Institute

Invoering

International MBA Institute ™ is een onafhankelijk instituut dat organisaties en professionals helpt geaccrediteerd te worden met wereldwijd gerenommeerde en erkende MBA-graden en hun bekwaamheid in MBA-domeinen te bewijzen. We stellen professionals over de hele wereld in staat om hun carrière op te bouwen, en bedrijven om hun uitstekende producten en diensten te creëren en verkopen.

Uw MBA Leadership ™, MBA Management ™, MBA Sales ™, MBA Human Resources ™, MBA Finance ™, MBA Marketing ™, MBA Business Strategy ™ en MBA Recruitment ™ -graden hebben hun wereldwijde acceptatie en reputatie bewezen door de keuze te zijn van meer dan 997.300 MBA-professionals in 143 landen.

Je MBA-graden resoneren en werken erg goed in de markt. Ze creëren enorme vaardigheden en knowhow voor onze studenten zoals jij. Deze vaardigheden en knowhow zijn erg belangrijk voor uw persoonlijke groei en uw professionele ontwikkeling in uw loopbaan. Het beste bewijs voor deze wereldwijde erkenning en acceptatie is: Elke dag ontvangen we succesverhalen van onze studenten die een nieuwe baan of beveiligde promoties hebben gevonden. Naast hun focus en bereidheid om te slagen, tonen deze vrouwen en mannen vertrouwen met de vaardigheden en knowhow die we hen hebben geholpen om te leren.

Locaties

  • Wollerau

    Samstagernstrasse 57 8832, , Wollerau

    Vragen