We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

International Wine Institute

International Wine Institute

International Wine Institute

Invoering

Het International Wine Institute ( ISV ) is een particuliere bedrijfsschool die wijngerichte cursussen van hoge kwaliteit aanbiedt in het hart van Montpellier in Zuid-Frankrijk. Onze cursussen zijn gericht op jonge afgestudeerden of professionele omscholingen die een opleiding willen volgen voor management, marketing, communicatie en toerisme in de wijn- en gedistilleerde drankenindustrie. De educatieve inhoud legt een sterke nadruk op de aanbevelingen van deze professionals: veelzijdigheid, praktische oefeningen die relevant zijn voor de wijnindustrie, vloeiend Engels en ook uitstekende presentatievaardigheden. Om deze reden worden de lessen in het Engels gegeven, en die tutorials bevatten vaak wijnproeverijen, wijnwachttraining, Franse zakelijke etiquette en presentaties van professionals uit de industrie. Onze wijnschool vernieuwt voortdurend haar pedagogische concepten: theoretische modules worden ondersteund door een opleiding of getuigenis van een professional.

Verder geloven we in geïntegreerde werkervaring met leerprogramma's, daarom bieden we stageplaatsen aan bij bedrijven voor een minimale duur van vijf maanden. Door binnen een bedrijf te werken, kan elke student zijn inzetbaarheid vergroten en wordt hij beschouwd als een toekomstige medewerker.

Locaties

  • Montpellier

    205 rue de l’Acropole, 34000 Montpellier France, 34000, Montpellier

    Vragen