Keystone logo
IPMI International Business School

IPMI International Business School

IPMI International Business School

Invoering

Nu is het jouw TIJD

IPMI International Business School, opgericht in 1984 in Indonesië is bekend als een toonaangevende business school in de voorbereiding van senior executives voor de internationale markten. IPMI is pionier in executive en MBA-opleiding in Indonesië; de eerste in de regio om het onderwijs volledig geleverd in het Engels uit te voeren; de eerste MBA-programma's leveren in Indonesië; en de eerste die Harvard-case-based pedagogische aanpak in de regio te benutten. IPMI trots in het hebben van een succesvolle alumni basis van meer dan 2.500 zakelijke leiders in Indonesië en de hele wereld.

IPMI International Business School Bachelor programma biedt unieke ervaringen voor de studenten met een real-life internationale projecten en de maatschappelijke betrokkenheid van projecten als onderdeel van hun studie. Presterende kandidaten evenals afgestudeerden de kans om te strijden voor de internationale en Indonesische beurzen hebben. IPMI International Business School heeft een toegewijd loopbaanontwikkeling team zorgen voor uw succesvolle carrière acceleratie.

IPMI International Business School is de MOU (Memorandum of Understanding) getekend voor samenwerking met de volgende universiteiten:; Melbourne Business School in Australië (AACSB geaccrediteerd en MBA-programma EQUIS geaccrediteerd); Burgundy School of Business in Dijon, Frankrijk (AACSB geaccrediteerd), Audencia Nantes School of Management in Frankrijk (EQUIS, AACSB en AMBA geaccrediteerd); Catolica Lissabon School of Business and Economics in Protugal (EQUIS, AACSB en AMBA Accredited); en nog veel meer. Studeren in het buitenland zal een geweldige ervaring, unieke leer- en netwerkmogelijkheden, naast de extra waarde die het op je CV en loopbaanontwikkeling zal brengen.

Visie

Om een ​​toonaangevende bedrijf van wereldklasse school die transformatieve leiders produceert op jaar 2020 geworden

Missie

Een plek om te leren, het vinden van oplossingen en het ontwikkelen van kennis op het gebied van beheer Het verstrekken van strategisch beheer, dat van toepassing is op academische discipline en bedrijven die relevante en internationaal erkende Ondersteunen van professionele ontwikkeling van executives in management en business is

Waarden

  • Interactive Class
  • Passsionate Faciliteren
  • Mindful bestuderen
  • Inzichtelijk Wisdom

Locaties

  • Jakarta

    Jl Rawajati Timur I/1 Kalibata, Jakarta Selatan 12750, Indonesia

    Vragen