Keystone logo
IREBS Executive Education Executive MBA in internationaal vastgoed
IREBS Executive Education

Executive MBA in internationaal vastgoed

15 Months

Engels

Deeltijd

31 May 2024

Oct 2024

EUR 22.950 *

Op de campus

* vroegboektarief voor boekingen tot 31 mei 2024: € 21.115

Invoering

De Executive MBA in Real Estate International is ontworpen om vastgoedprofessionals een concurrentievoordeel te geven ten opzichte van andere marktspelers, en hen de middelen te geven om te concurreren op een internationale markt. De cursus is bedoeld voor vastgoedprofessionals die de sector duurzaam vorm willen geven en een beter inzicht willen krijgen in vastgoedfinanciering en -investeringen, maar ook in internationale markten, met name de Amerikaanse, Britse en Aziatische markten.

De beste keuze voor deeltijds executive onderwijs

Als aangesloten instituut van de Universiteit van Regensburg zet IRE|BS Executive Education zich in voor de hoogste kwaliteit en is het internationaal toonaangevend op het gebied van universitair en deeltijdonderwijs voor vastgoedprofessionals. Al meer dan dertig jaar zijn we de vereisten voor vastgoedkwalificaties voortdurend een stap voor.

Ons brede aanbod aan deeltijdopleidingen voor executives is gericht op ervaren managers, executives en managementtrainees die hun carrière een boost willen geven. Met zijn interdisciplinaire, wetenschappelijk onderbouwde en praktische onderwijsaanpak is IRE|BS Executive Education een drijvende kracht in de vastgoedsector en fungeert het als een brug tussen professionele disciplines en marktspelers

De modules van het Executive MBA in Real Estate International-programma worden allemaal in het Engels gegeven. Na succesvolle afronding van alle modules en een masterproef wordt de “Master of Business Administration” uitgereikt door de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Universiteit van Regensburg.

toelatingen

IREBS Studentenadviesdienst

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen