Keystone logo
ISG Business & Economics School Mba in organisatorische kwaliteiten
ISG Business & Economics School

Mba in organisatorische kwaliteiten

Lisbon, Portugal

240 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 5.250 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De MBA in Organizational Excellence wil de kennis van de deelnemers op het gebied van organisatorische kwaliteiten, uit te breiden door middel van een geïntegreerd en multidisciplinair perspectief. De cursus is bedoeld om nieuwe vaardigheden voor alle professionals die zich willen trainen in modellen van excellentie organisaties geven.

De sessies zijn gestructureerd aan de besluitvorming capaciteit te bevorderen en om alle complexe organisatorische problemen op te lossen. De lessen worden gegeven door docenten met een internationaal leerplan en een hoge academische stijfheid en het aanleren van vaardigheden.

Doelen

Het doel programma is om het algemeen management vaardigheden en de professionele groei van de studenten te ontwikkelen, het verstrekken van vaardigheden en kennis om de uitdagingen van het runnen van een grote organisatie.

Concreet zij beoogt: • Ontwikkelen van de analyse mogelijkheden van de deelnemers; • Geef een geïntegreerd en globaal perspectief van de organisatorische kwaliteiten; • Het vermogen ontwikkelen van leiderschap; • Bereid de deelnemers te reageren op uitdagingen van de mondiale markten.

Vaardigheden

De MBA is gestructureerd in overeenstemming met de Excellence model bepleit in de ISG, overwegen van een eerste ronde van standaardisatie van vaardigheden en een tweede cyclus gewijd aan geavanceerde materialen voor excellentie. Het programma is gestructureerd om praktische component indien het mogelijk is de uitvoering van het verkregen door het maximaliseren van het leren en tegelijkertijd kennis geven de verbinding met de professionele realiteit van elk individu bevorderen.

Ontvangers

De MBA in Organizational Excellence is gericht op mensen met management ervaring, of dat zal het management posities na te streven. Zoals eerder, in het ontwerp van dezelfde vermeld, is rekening gehouden met de noodzaak om twee complementaire cycli van ontwikkeling. Daarom, en omdat in de eerste cyclus is gericht op de standaardisatie van vaardigheden, de toelating van studenten niet alleen voor afgestudeerden in het management of economie, met haar onafhankelijke basisopleiding van zijn aanmerking te komen voor het programma aan te sluiten.

Future Studies

Future Studies Studenten die met succes te voltooien de MBA hebben gelijkwaardigheid naar school master in management, met uitzondering van de UC Research Seminar, dat is bedoeld om de leerlingen voor te bereiden op de voorbereiding van de scriptie of afstudeerproject.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen