Keystone logo
International School of Management (ISM) MBA Algemeen Management (voltijds)
International School of Management (ISM)

MBA Algemeen Management (voltijds)

4 Semesters

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 24.900 / per course *

Op de campus

* - Maandelijkse betalingen zijn ook mogelijk - Schrijf je voor 15 maart in voor dit programma (voor studies die in de herfst beginnen) om te profiteren van een korting van 1.500 euro.

Invoering

De voltijd MBA in General Management is een klassieke eenjarige MBA-opleiding op het gebied van algemeen bedrijfsmanagement. Het ISM MBA in General Management-programma stelt studenten in staat om hun kennis van bedrijfskunde en management uit te breiden en creëert de ideale voorwaarden voor een management- of leidinggevende functie in het bedrijfsleven.

Onze MBA in management ontwikkelt en vormt de volgende generatie bedrijfsleiders en is bedoeld voor afgestudeerden met enige bestaande werkervaring die hun managementkennis willen verbeteren en de uitdagingen van strategisch leiderschap op internationaal niveau willen aangaan.

Theorie en praktijk zijn nauw met elkaar verweven in het business MBA-programma. Via ervaren docenten uit de managementpraktijk en een constante uitwisseling met tal van bedrijven kun je praktijkervaring opdoen en je persoonlijke netwerk uitbreiden.

Met de gratis optie MBA Plus kun je verschillende aanvullende cursussen kiezen uit onze online programma's voor afstandsonderwijs. Gebruik de inhoud van afstandsonderwijs om je MBA studiespecialisatie flexibel uit te breiden terwijl je ook je professionele activiteiten voortzet. ISM biedt je online cursussen over verschillende onderwerpen, zoals:

  • Duurzaamheid Management
  • Toegepaste bedrijfsdatawetenschap
  • Digital Marketing Management
  • en nog veel meer.

De General Management Master in Business Administration wordt beschouwd als een van de populairste MBA-programma's, omdat het inzicht biedt in de belangrijkste elementen van het bedrijfsleven, waaronder financiën en boekhouding, management, marketing of operations. Het programma duurt 3 trimesters (9 maanden) plus de periode die nodig is voor de masterscriptie.

Je begint met het ontwikkelen van expertise in de belangrijkste verantwoordelijkheidsgebieden van general managers - intern management, financiën, leiderschap, marketing, operations en supply chain. Vervolgens breid je je leiderschapsvaardigheden uit met cursussen in innovatie, ondernemerschap en data-science-gestuurde zakelijke besluitvorming. De studie omvat ook een korte module in het buitenland in Spanje.

Bovendien zorgen de kleine klassen en individuele coaching ervoor dat je kunt genieten van een persoonlijke leeromgeving en ondersteuning op maat ontvangt.

toelatingen

Beurzen en financiering

Programma resultaat

Programma collegegeld

Accreditaties

Programma levering

Over de school

Vragen