Keystone logo
Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Jinan University - School of Management

Invoering

In 1906 richtte de Qing-dynastie in Nanjing de Jinan School op, de eerste openbare school voor Overzeese Chinezen. Het doel was om het onderwijs te verspreiden en banden te smeden met de overzeese Chinezen. Jinan School was de voorloper van de Jinan University, die nu in Guangzhou ligt.

Jinan staat bekend als de beste instelling voor hoger onderwijs voor het overzeese Chinees en stimuleert de verspreiding van de Chinese cultuur van uitmuntendheid over de hele wereld. Deze gedachte drukt het vertrouwen uit van de oprichters van de school in het promoten van de Chinese cultuur en hun missie om contact te leggen met landgenoten over de hele wereld.

"Jinan University vestigde de bedrijfsdiscipline al in een vroeg stadium." In 1918 realiseerde de heer Huang Yanpei, een wijze van Jinan, zich "in essentie, de huidige commerciële en industriële competities zijn kenniswedstrijden" en promootte toen de oprichting van bedrijven. discipline op Jinan University. Later heeft de bedrijfsopleiding van Jinan University de vlam doorgegeven en zich in een eindeloze opeenvolging ontwikkeld en bijna een eeuw sociale veranderingen, inspanningen en verbeteringen ervaren.

Invoering

58484_1.png

Al in 1918 heeft Jinan University de business school opgezet. Gedurende verschillende decennia hebben de voorlopers en collega's voortdurend gestreefd naar een solide basis voor de ontwikkeling van de huidige Management School.

Op dit moment profiteert de School van de kruisbestuiving van dergelijke takken van leren als economie, rechten, wetenschappen, techniek, geneeskunde en management. Het omvat 4 eerstegraads disciplines, namelijk bedrijfskunde, management en engineering, toegepaste economische wetenschappen en toegepaste psychologie. Het heeft een doctoraatsdiploma voor 2 eerstegraads vakken, 6 tweedegraads vakken en 2 postdoctorale werkstations. De uitgebreide sterkte van de school heeft een goed platform geboden voor de ontwikkeling van onderwerpen als EMBA, MBA, MPAcc, MPA en master of Engineering, enz. Ondertussen heeft de hechte band van de School met de maatschappij en de markt ook levenskracht en vitaliteit aan de ontwikkeling van de discipline.

Daarnaast hecht de Management School ook veel belang aan de academische uitwisselingen met bekende universiteiten en instituten in het buitenland. Er zijn bijvoorbeeld overeenkomsten gesloten tussen de School en Stanford University en de University of Pennsylvania in de VS.

In de afgelopen jaren was er een tendens tot internationalisering bij de managementscholen in China. De zogenaamde "internalisering" betekent dat de managementwetenschap van de vruchten van beschavingen over de hele wereld zal leren en zal deelnemen aan de opbouw van de bedrijfskundige en openbare bestuursculturen. De basis van internationalisering is domesticatie. Dat wil zeggen dat de primaire taak van de Management School erin bestaat te putten uit en na te denken over de beste managementpraktijken die zijn afgestemd op de binnenlandse behoeften, alsook managers te cultiveren die de economische en sociale ontwikkeling van het land kunnen dienen.

De Management School van Jinan University erft de traditie van "loyaliteit, eerlijkheid, doorzettingsvermogen en respect" en voert de strategie uit van "school voor overzeese Chinese beroemde school". Met de sterke steun van de managementwetenschappen, met name de tak van de bedrijfsadministratie, streeft de School ernaar om zichzelf op te bouwen tot een eerstegraads managementschool in China en een bakermat van uitstekende Chinese managementtalenten door te innoveren, zichzelf aan te passen aan de tijd en constant verbeteren van het onderwijssysteem, vormen en inhoud. Alleen op een dergelijke manier kan het de Management School bouwen tot een wereldberoemd Chinees onderwijsmerk in de internationale business education-kring.

58481_4.png

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Guangzhou

    601 Huangpu W Ave, TianHe GongYuan, Tianhe Qu,, , Guangzhou

    Vragen