Keystone logo
Jinan University - School of Management Sino-internationale mba (simba)
Jinan University - School of Management

Sino-internationale mba (simba)

Guangzhou, China

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

CNY 78.000 / per year

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

58482_2.png

China is zowel een oud land als een opkomende kracht. We moeten dit feit tegemoet zien: China importeert en verwerft alle vruchten van de wereld beschaving met open geest, en China voert ook zijn cultuur naar de wereld met als doel het bijdragen aan de wereld ontwikkeling. Dit proces omvat natuurlijk de cultuur die Chinese handelaren wereldwijd creëren, en is zowel een proactieve als zelfgemotiveerde internationalisering.

Met een geschiedenis van meer dan 100 jaar kenmerkt de Jinan Universiteit (JNU) het Chinese culturele onderwijs in zijn disciplines en benadrukt het onderwijs van Chinese bedrijfsleiders. De Universiteit van Jinan heeft momenteel twee MBA-programma's: één is een MBA-opleiding in opdracht van Chinees, de andere is het Sino-International MBA (SiMBA) programma, dat is een voltijds internationaal programma voor kandidaten over de hele wereld.

SiMBA is een uniek MBA programma speciaal ontworpen voor buitenlandse studenten die geïnteresseerd zijn in het Chinese management en hopen om een ​​carrière in China te verkennen. Uniek curriculum, diverse studentenlichaam en nabijheid van internationale werkgevers zijn drie kenmerken van het SiMBA programma.

58212_SinMBA03.jpg

58214_SinMBA05.jpg

58481_4.png

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen