Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA in Accounting
John Carroll University, Boler College of Business

MBA in Accounting

University Heights, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Apr 2024

USD 1.070 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Studenten leren over een verscheidenheid aan boekhoudkundige onderwerpen, waaronder analyse van financiële overzichten, kostenbeheer, budget, prognoses en interne controlesystemen. Cursussen behandelen ook de principes van belastingheffing, inclusief belastingplanning en compliance, evenals het auditproces en de regelgeving.

Na hun afstuderen aan Boler met een MBA met een specialisatie in boekhouding, zullen studenten goed toegerust zijn om een verscheidenheid aan carrières in de boekhoudwereld na te streven, waaronder rollen in de openbare boekhouding, bedrijfsboekhouding, financiële rapportage en belastingadministratie. Het curriculum kan ook studenten voorbereiden die geïnteresseerd zijn in advies of in andere rollen waarbij een goed begrip van boekhoudprincipes vereist is.

cursussen

Theorie en praktijk van transfer pricing** – Onderzoek de complexiteit van intercompany-transacties en de fiscale implicaties van deze transacties. Deze transacties zijn niet onderhevig aan dezelfde concurrentiedruk op de prijsstelling als transacties tussen niet-verbonden partijen.

**Het aanbod aan keuzevakken varieert elk semester en een lijst wordt gepubliceerd vóór de opening van de inschrijving. Cursussen in hedendaagse onderwerpen voor elk vakgebied worden vaak aangeboden om ervoor te zorgen dat studenten de kans krijgen zich diep te verdiepen in actuele zakelijke kwesties in het ecosysteem.

toelatingen

Beurzen en financiering

Ranglijsten

Programma collegegeld

Accreditaties

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA International Management - Zakendoen in cijfers: boekhouding en financiën
  • Reutlingen, Duitsland
 • MBA in Accounting
  • Fayette, Verenigde Staten
  • Hong Kong, Hongkong
 • MBA in professionele boekhouding
  • Buffalo, Verenigde Staten