Keystone logo
John Carroll University, Boler College of Business MBA in International Business
John Carroll University, Boler College of Business

MBA in International Business

University Heights, Verenigde Staten

2 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Apr 2024

USD 1.070 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Door een combinatie van cursussen, ervaringsgerichte leermogelijkheden en internationale onderdompelingservaringen verwerven studenten de kennis, vaardigheden en culturele competentie die nodig zijn om te slagen in een dynamische en diverse zakelijke omgeving. Belangrijke onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer internationale handel, mondiaal supply chain management, interculturele communicatie en strategisch management in een mondiale context.

De internationale bedrijfsspecialisatie bij Boler MBA voorziet studenten van de tools en perspectieven die nodig zijn om door de complexiteit van een snel veranderende mondiale markt te navigeren.

cursussen

Mondiaal management** – Analyseer het managementproces in verschillende landen om het potentieel van managementactie in verschillende politieke, economische en culturele omgevingen te overwegen en bestudeer de bestuurlijke complexiteit en risico’s van multinationale ondernemingen. Houd er rekening mee dat de Global Study Tour ook kan worden gebruikt om aan een keuzevereiste te voldoen en om een specialisatie in internationaal zakendoen te creëren.

**Het aanbod aan keuzevakken varieert elk semester en een lijst wordt gepubliceerd vóór de opening van de inschrijving. Cursussen in hedendaagse onderwerpen voor elk vakgebied worden vaak aangeboden om ervoor te zorgen dat studenten de kans krijgen zich diep te verdiepen in actuele zakelijke kwesties in het ecosysteem.

toelatingen

Beurzen en financiering

Ranglijsten

Programma collegegeld

Accreditaties

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MBA in International Business (3 accreditaties)
    • Geneva, Zwitserland
  • EGADE Fulltime MBA
    • Monterrey, Mexico
  • Master of Business Administration in International Business
    • Singapore, Singapore