We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Kelley School of Business Indiana University

Invoering

De Kelley School biedt een bedrijfseducatie van het hoogste niveau, gericht op het begeleiden van uw eigen echte succes. Bij de Kelley School of Business zijn we bezig met het creëren van carrièremomentum. Onze studenten hebben het talent om te slagen, de nederigheid om te groeien en de vasthoudendheid om door te zetten. Die geest - gecombineerd met een opleiding die alleen de elite Kelley School kan geven - resulteert in afgestudeerden met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan, positieve verandering mogelijk te maken en vanaf dag één bij te dragen aan hun organisaties. We hebben onze wortels in de eerste zakelijke cursus die in 1830 aan het Indiana College in Bloomington werd aangeboden. Indiana College groeide uit tot Indiana University en de School of Commerce and Finance, opgericht in 1920, groeide uit tot de Kelley School of Business. We bieden zakelijke cursussen aan op onze campus in Indianapolis sinds 1916, implementeerden executive onderwijs in 1952 en bevorderen bedrijfseducatie op wereldwijde schaal. Onze tijdlijn toont meer dan 100 jaar zakelijke uitmuntendheid. Recruiters vertellen ons dat ze onze studenten en afgestudeerden zoeken vanwege hun positieve, hardwerkende houding en hun vertrouwen dat afkomstig is van het echte, toepasselijke onderwijs dat onze faculteit op elk niveau biedt. Onze faculteitsleden eisen en halen het beste uit onze studenten. Kelley-studenten leren hoe ze resultaten kunnen behalen. Deze kwaliteit komt tot uiting in onze uitzonderlijke tarieven voor jobaanbiedingen voor studenten, de reputatie van onze carrièrediensten en onze wereldwijde positie als top business school.

about kelley
banner

Ga van moment tot momentum

Er zijn momenten van betekenis in het leven. Ze gebeuren altijd en overal. Een vleugje inspiratie voor een nieuw bedrijf, een kennismaking met een mentor, de grote klus klaren - het zijn cruciale momenten die je definiëren. En zonder de juiste training en ondersteuning, dat is alles wat ze zijn: enkele momenten die eindigen wanneer ze eindigen. Met Kelley ontploffen deze momenten in kettingreacties van kansen. Je bent niet alleen op hen voorbereid; je kunt er doorheen navigeren om jezelf naar je eigen echte succes te leiden.

banner

Missie

De missie van de Kelley School of Business is om het leven van studenten, organisaties en de samenleving te transformeren door managementonderwijs en -onderzoek. Ons doel is om te produceren: a) studenten die wereldburgers zijn die een positieve impact hebben op hun organisaties en de gemeenschappen waarin ze leven, en b) onderzoek dat zowel theorie als praktijk bevordert. We benadrukken een samenwerkingsbenadering die het creëren van partnerschappen met toegevoegde waarde aanmoedigt tussen docenten, studenten, alumni, andere universiteiten en academische eenheden aan de IU, en met particuliere en non-profitorganisaties. Bij de Kelley School streven we ernaar een systeem van waarden te handhaven dat is gebaseerd op:

 • Ethisch gedrag en integriteit
 • Excellentie, professionaliteit en trots op alles wat we doen
 • Persoonlijk initiatief en individuele verantwoordelijkheid
 • Volledige betrokkenheid van al onze docenten en medewerkers bij het nastreven van de missie van de school
 • Voortdurende innovatie in onze programma's en beurzen
 • Een geest van samenwerking, beleefdheid, respect en collegiaal gedrag in alle contexten
 • Open en open communicatie
 • Diversiteit en inclusiviteit en
 • Rechtvaardige en rechtvaardige erkenning voor prestaties

Meer informatie over: Kelley / Manchester Global MBA

Locaties

 • Bloomington

  Godfrey Graduate and Executive Education Center 1275 E. 10th Street , 47405, Bloomington

 • Indianapolis

  801 W. Michigan Street , 46202, Indianapolis

Vragen