Keystone logo
King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Invoering

Het College van Industrieel Management (CIM) is opgericht in 1975 en biedt bacheloropleidingen in Accounting, Finance, Management, Management Information Systems en Marketing. Daarnaast biedt het college drie afgestudeerde diploma's: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) en Master of Accountancy. Alle afgestudeerde programma's worden periodiek herzien en benchmarked tegen toonaangevende zakelijke programma's in de Verenigde Staten en herzien om actueel en actueel te blijven met de ontwikkeling van de zakelijke trends. De afgestudeerde programma's van CIM worden gecoördineerd door de assistent decaan van de universiteit. Een voortreffelijke faculteit die zich inzet voor continue verbetering, door de aanneming van nieuwe technologieën, de nadruk op mondiale perspectieven en aandacht voor ethische problemen, plaatst de CIM-business curricula in lijn met de toonaangevende bedrijfsprogramma's over de hele wereld. Alle aspecten van het programma zijn ontworpen om te voldoen aan de AACSB standaarden

De visie en missie van CIM dienen als een cruciale focus voor het college en geven richting in het streven naar uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en dienstverlening.

De visie

Om tot de top vijf business schools in Azië te zijn

De missie

Wij studeren studenten met relevante kennis, vaardigheden en leiderschapspotentieel die hen het meest gewild maken door werkgevers in de regio. Wij produceren kwalitatief hoogwaardig onderzoek dat door bedrijfskundigen hoog aangeschreven wordt. Wij betrekken de gemeenschap in waardevolle en verrijkende diensten.

Strategische doelen

 1. Bouw een uitstekend faculteit lichaam met een goede vertegenwoordiging van Saudis
 2. Bied innovatieve en integratieve leerervaring aan om wereldwijd competitieve afgestudeerden te produceren
 3. Verbeter de onderzoeksuitvoer en de kwaliteit aanzienlijk
 4. Dienstverlening toe te voegen aan de gemeenschap
 5. Structuur uitlijnen en responsieve beheersystemen verzekeren
 6. Verbeter competitiviteit door middel van imago en merkbouw

CIM zal de weg blijven leiden voor bedrijfsonderwijs in het Koninkrijk, ervoor zorgen dat het curriculum relevant en actueel blijft voor de behoeften van belanghebbenden, ethiek op basis van de beginselen van de islam opneemt, banden legt met het bedrijfsleven en de intellectuele ontwikkeling van zijn faculteit.

Locaties

 • Dhahran

  University Blvd, 31261, Dhahran

  Opleidingen

  Vragen