Keystone logo
© BIMM University
Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Kingston University – School of Business

Invoering

De Faculteit der Bedrijfs- en Sociale Wetenschappen combineert Kingston Business School en de School of Law, Social and Behavioral Sciences. Samen cultiveren ze kritisch denken en een probleemoplossende benadering van leren, met een internationale kijk.

Terwijl je hier studeert, kun je de grootste vragen van de samenleving onderzoeken vanuit verschillende perspectieven. U kunt inzicht krijgen van professionals uit de industrie, de publieke sector en de gemeenschapsdiensten, evenals onderzoeksactieve academici met gespecialiseerde expertisegebieden. Cruciaal is dat dit je in staat stelt deel te nemen aan het grotere geheel en af te studeren met de overdraagbare vaardigheden die nodig zijn om te gedijen in uitdagende carrières.

Kingston Business School heeft de prestigieuze internationale accreditatie gekregen van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business) als erkenning voor de excellentie van ons bedrijfsonderwijs. Deze accreditatie is behaald door slechts 5% van 's werelds business schools. Veel cursussen zijn ook geaccrediteerd en erkend door beroepsorganisaties, waaronder de Association of MBA's en het Chartered Institute of Marketing.

De School of Law, Social and Behavioral Sciences biedt een scala aan psychologiecursussen die zijn geaccrediteerd door de British Psychological Society (BPS). Je kunt er ook voor kiezen om een van de weinige graden in het VK te studeren die een kwalificatie voor specialistische forensische psychologie bieden. Onze cursussen politiek en mensenrechten worden gegeven door internationale beoefenaars, waaronder de ex-campagnedirecteur van Amnesty International UK en de huidige directeur van het British Institute of Human Rights.

We innoveren voortdurend de manier waarop studenten bedrijfskunde en sociale wetenschappen denken en problemen oplossen, om te voldoen aan de eisen van onze snel veranderende wereld. Studeer hier en maak deel uit van het vormgeven van deze wereld.

Kingston Business School

Wij geloven dat professioneel succes wordt gevormd door persoonlijke capaciteit en vaardigheden aan te scherpen en te ontwikkelen, evenals het academische raamwerk van kennis om ontwikkeling te stimuleren en succes te behalen. Door middel van beroepsgerichte, door de werkgever betrokken en op onderzoek gebaseerde cursussen werken we samen met onze studenten om hen te helpen persoonlijke doelen en carrièreambities te bereiken; en worden erkend voor hun verschillende benaderingen en houding ten opzichte van zakendoen.

accreditaties

Kingston Business School is bekroond met de prestigieuze internationale accreditatie van de AACSB (Association to Advance Collegiate Schools of Business). Deze accreditatie is behaald door slechts vijf procent van 's werelds business schools en erkent de hoge kwaliteit en standaard van ons business onderwijs.

Veel cursussen zijn ook geaccrediteerd en erkend door beroepsorganisaties, waaronder de Association of MBAs (AMBA), de European Foundation for Management Development (EFMD) EPAS, het Chartered Institute for Professional Development (CIPD), het Chartered Institute of Marketing (CIM) en de Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

137845_pexels-photo-1438072.jpeg

Waarom kiezen voor Kingston Business School?

Onze studenten zijn gewilde, toekomstgerichte leiders die actief uitdagen, veranderen, creëren en samenwerken om bij te dragen aan de samenleving en impact te hebben op de economie als zakelijke beïnvloeders en banenscheppers.

Uitdaging

We moedigen onze studenten aan om percepties en perspectieven uit te dagen. We streven ernaar dat onze studenten actief analyseren, bevragen, interpreteren en innoveren.

Wijziging

Bij Kingston Business School kijken we voortdurend vooruit om de toekomst te interpreteren en mensen te ondersteunen bij het aangaan van opkomende uitdagingen. We motiveren studenten om probleemoplossers en beïnvloeders te zijn, die het beste uit zichzelf en anderen kunnen halen.

Creëren

Aangezien de impact van digitalisering en IT van invloed is op de zakelijke omgeving en verandering onze toekomst blijft beïnvloeden, bereiden we studenten voor op het cultiveren van een ondernemende mentaliteit om potentiële kansen te identificeren en te omarmen.

Samenwerken

We rusten studenten uit om hun creatieve capaciteit en een collaboratieve houding te ontwikkelen om succesvol te werken binnen multidisciplinaire teams en omgevingen.

Ready for Business: onze opleidingen

We ontwerpen onze cursussen samen met toonaangevende technologie-, productie-, service- en financiële organisaties om ervoor te zorgen dat ze aansluiten bij de problemen, uitdagingen en behoeften van het hedendaagse bedrijfsleven. Je krijgt het begrip, inzicht, vaardigheden en tools voor real-world kansen bij het afstuderen.

Visie: innovatief, ondernemend en levensveranderend

Wereldwijd erkend worden voor een innovatieve en ondernemende benadering van onderwijs en onderzoek die levensveranderende kansen creëert en realiseert.

Missie: Geleid door op onderzoek gebaseerd onderwijs

De best mogelijke omgeving creëren voor personeel en studenten die divers en inclusief is, geleid door leren, ondernemend en op onderzoek gebaseerd is.

Waarden: uitmuntendheid in personeels- en studentenervaring

Uitmuntendheid: we waarderen uitmuntendheid in de ervaring, het leren en het onderzoek van medewerkers en studenten.

Innovatie en creativiteit: Wij waarderen innovatie, creativiteit en ondernemend denken bij het genereren en implementeren van ideeën.

Respect: Wij waarderen diversiteit, collegialiteit en verantwoordelijkheid.

Wat onderscheidt ons?

Kingston Business School heeft vier onderscheidende kenmerken die haar samen onderscheiden van andere universiteiten:

inzetbaarheid

Kingston Business School-studenten zijn erg in trek op de werkvloer. De relevantie van onze cursussen, onze nauwe banden met de industrie, de excellentie van onze Careers and Employability Services, netwerkevenementen met bedrijfsleiders en stages zorgen ervoor dat onze studenten goed gepositioneerd zijn voor werk.

Ondernemerschap

Ondernemend denken zit in ons DNA. Of je nu deel wilt uitmaken van een start-up of innovatie wilt stimuleren binnen een organisatie, bij Kingston Business School sluit je je aan bij een top business school voor ondernemerschap.

We zijn beoordeeld als de meest succesvolle Britse instelling voor hoger onderwijs voor afgestudeerde startende bedrijven (Higher Education Business and Community Interaction Survey 2020/21). QS TopMBA.com beoordeelt ons als nummer één in de wereld voor MBA-afgestudeerde start-ups.

Van onze Kingston Business Incubator tot ons werk met de Small Business Charter Award-regeling, bij Kingston Business School zijn we pioniers in het koesteren en ontwikkelen van innovatief denken. We zijn ook de thuisbasis van het internationaal erkende Small Business Research Centre.

Internationale rankings, accreditatie en lidmaatschap

Kingston Business School is een van de slechts 5 procent van 's werelds business schools met een accreditatie van AACSB International - de Association to Advance Collegiate Schools of Business.

We zijn geaccrediteerd door een aantal van de grootste en meest invloedrijke accreditatieverenigingen voor business schools.

Voorzieningen

Onze speciaal gebouwde Business School van £ 26 miljoen is ontworpen en gebouwd met het oog op duurzaamheid om onze toewijding te weerspiegelen om studenten te inspireren, op te leiden en te ontwikkelen die hun ervaringen met duurzaam gedrag zullen meenemen in hun toekomstige werk en loopbaan.

We hebben geavanceerde leerfaciliteiten waar u de theorie in de praktijk kunt brengen. Onze ultramoderne Bloomberg-handelsruimte is een gesimuleerde handelsruimte voor aspirant-financiers. Onze gloednieuwe Kingston Business Incubator is een speciaal gebouwde ruimte voor studenten die aan zakelijke ideeën werken.

Je studie wordt ondersteund door online leermiddelen zoals het studentenintranet en Canvas. En onze campus ligt op 30 minuten van het centrum van Londen, waardoor je toegang hebt tot 's werelds toonaangevende financiële en zakelijke hub, en dat terwijl je gevestigd bent in de veiligste en gelukkigste plek om te wonen in de hoofdstad.

Internationale veertien dagen

Alle Kingston MBA-studenten komen samen voor onze jaarlijkse International Fortnight. Tijdens International Fortnight, dat plaatsvindt op de campus, studeer je en ontmoet je MBA- en Executive MBA-studenten op onze locaties in Kingston en Moskou. Voortbouwend op de kennis die je tot nu toe hebt opgedaan tijdens je cursus, verdiep je je in je keuze van gespecialiseerde keuzemodules en hoor je van inspirerende gastsprekers. Eerdere aanwezigen hebben ook de mogelijkheid gehad om deel te nemen aan spannende bedrijfsbezoeken.

Onze faciliteiten

Onze studenten profiteren van enkele van de beste faciliteiten in het land, waaronder:

  • De handelsruimte van Bloomberg, waardoor u kunt proeven van werken op een echte handelsvloer (Kingston is een van de weinige universiteiten die dit aanbieden);
  • Toegewijde suites en werkruimtes, IT-faciliteiten en sociale ruimtes voor onze postdoctorale studenten;
  • De zakelijke onderzoekshub, inclusief ons Small Business Research Centre;
  • De Kingston Business Incubator, een bedrijfsincubatorruimte, met faciliteiten om u te helpen bij het starten van uw eigen bedrijf;
  • Het leermiddelencentrum, 24 uur per dag geopend tijdens de schoolperiode, met toegang tot bibliotheken, studieruimtes en computerfaciliteiten; en grote teksten, tijdschriften en computerleerpakketten, toegankelijk vanaf meer dan 200 netwerkwerkstations.

De campus van Kingston Hill bevindt zich in Kingston Upon Thames, verkozen tot de veiligste buitenwijk en gelukkigste plek van Londen om te wonen. Het centrum van Londen ligt op 30 minuten van Kingston Upon Thames en biedt studenten toegang tot de levendigheid, dynamiek en culturele diversiteit van een van 's werelds belangrijkste zakelijke hoofdsteden.

Locaties

  • Kingston upon Thames

    Kingston Hill, KT2 7LB, Kingston upon Thames

Vragen