We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

KMU Akademie

KMU Akademie

KMU Akademie

Invoering

Voortgezet onderwijs in de 21e eeuw

In de 21e eeuw, die wordt gekenmerkt door een steeds snellere ontwikkeling, zijn opleiding en bijscholing een waardevolle troef en belangrijker dan ooit. Complexe technologische en economische vraagstukken en een grote verantwoordelijkheid voor het milieu stellen bedrijven en hun managers voor beslissingen die worden genomen op basis van ervaring, kennis en competentie. Levenslang leren en verdere beroepskwalificatie zijn daarom essentieel. Het is de taak van de opleidingsverstrekkers om de infrastructuur voor deze bijscholingsmogelijkheden te voorzien.

KMU Akademie & Management AG, opgericht in 2006, was zich vanaf het begin bewust van deze verantwoordelijkheid. Ze erkende echter ook dat werkende mensen die in deeltijd willen studeren, voor een grote uitdaging staan: de balans tussen werk, gezin en studie. Met deze eis in het achterhoofd ontwikkelden de verantwoordelijken van de KMU Akademie een concept voor afstandsonderwijs dat onafhankelijk is van tijd en plaats. Sinds 2011 biedt KMU Akademie in samenwerking met Middlesex University parttime online cursussen aan die precies aan deze eisen voldoen.

Naast de systeemaccreditatie van Middlesex University zijn de opleidingen van Middlesex University succesvol geaccrediteerd door het accreditatiebureau AQAS in samenwerking met KMU Akademie & Management AG volgens internationale standaarden, de European Standards and Guidelines (ESG).

De eerste keuze voor je studie naast je baan

De cursussen kunnen in deeltijd worden gevolgd. Dit is vooral voordelig voor leidinggevenden die hun kennis willen uitbreiden zonder hun baan op te geven. De online cursus aan Middlesex University / KMU Akademie past zich flexibel aan de behoeften van de studenten aan. Je studeert waar en wanneer je wilt en voltooit je studie in je eigen tempo.

Uw voordelen op een rij

Bij ons ben je in de beste handen

  • Flexibel leren
  • Voertaal Duits
  • Erkend diploma
  • Persoonlijke verzorging

Online studeren aan Middlesex University / KMU Akademie

Tijd- en plaatsonafhankelijk studeren

De studenten die hun online studie aan de KMU Akademie afronden, zijn ingeschreven als student aan de Middlesex University in Londen en ontvangen van hen ook hun diploma. De KMU Akademie is verantwoordelijk voor de organisatorische afhandeling van de cursus. Alle documenten, leermaterialen en huiswerk zijn op elk moment beschikbaar voor studenten in het Duits op het KMUnity online platform. Daarnaast is de KMU Akademie het aanspreekpunt voor studenten bij alle studiegerelateerde vragen. De docenten, adviseurs en medewerkers kunnen bogen op jarenlange ervaring en zorgen voor een optimale ondersteuning van de studenten.

Locaties

  • Linz

    Hauptstraße,54, 4040, Linz

    Vragen