Keystone logo
Larnaca College

Larnaca College

Larnaca College

Invoering

Larnaca College is een van de set-up in Larnaca Cyprus meest levendige hogescholen en biedt een hoog niveau van particulier onderwijs op een brede waaier van programma's om studenten uit de hele wereld. Larnaca College naar behoren wordt geregistreerd en erkend door het Ministerie van Onderwijs en cultuur van Cyprus. Het College staat bekend om haar expertise op het gebied van Business Administration, Horeca en Toerisme, Informatie- en Communicatietechnologie. Larnaca College is een erkend centrum van ATHE in het Verenigd Koninkrijk, Confederatie van Toerisme en Gastvrijheid van het Verenigd Koninkrijk en ook Noord-Raad van voortgezet onderwijs uit het Verenigd Koninkrijk. Larnaca studenten kunnen doorstromen naar het Verenigd Koninkrijk voor verdere studies op elk gewenst moment, indien zij dit wensen te doen.

De faculteit bestaat uit hoogopgeleide academische instructeurs, ervaren beoefenaars en onderzoekers die weten hoe ze de educatieve ervaring van de studenten te verrijken.

De faciliteiten, het aantal en de kwaliteit van de docenten en de coördinatie van de cursussen voldoen aan de innovatieve Europese onderwijssysteem, dragen allemaal bij tot het geven van Larnaca College het prestige en de unieke kenmerken van een Europees College.

Het college motto 'Kennis-Wijsheid-succes' ten grondslag ligt aan de filosofie van het college. Het is een uitbreiding van het ethos van het college die wordt gekenmerkt door een democratische en positief klimaat, respect voor elkaar, begrip en medewerking.

Het College staat in zijn eigen nieuw gebouw, gelegen in het centrum van Larnaca onder alle steden faciliteiten. De begane grond bestaat uit de hoofdingang en herbergt alle persoonlijke kluisjes van de leerlingen. De eerste verdieping biedt een overdekte, ruime parkeergelegenheid voor medewerkers en studenten. De tweede verdieping bestaat uit de receptie, administratiekantoren, faculteit kantoren, PC-lab, een cafetaria, Bibliotheek en de directeurs kantoor. Alle Lezing kamers en zalen zijn op de derde verdieping. Zowel de derde en tweede verdieping bieden volop toilet en wasruimte faciliteiten.

Met het oog op de toenemende vraag van studenten over de hele wereld, proberen we gevestigde academische vertegenwoordigers om het college werven inspanningen te coördineren. Daarom zullen we erg blij om de handen te treden in het belang van onze studenten en onze organisaties.

We kijken ernaar uit van u te horen binnenkort. Aarzel niet om contact met ons op voor verdere informatie nodig is.

Locaties

 • Larnaca

  Mehmet Ali 75, Larnaca Cyprus 6026 Cyprus, , Larnaca

 • Islamabad

  Office # 29, First Floor, Al-Babar Centre, F-8 Markaz, , , Islamabad

  • Dhaka

   House #54,Road #20,Sector #11,Uttara model town,Dhaka -1230, , Dhaka

   Opleidingen

    Instelling biedt ook:

    Vragen