Keystone logo
L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

L'Ecole de Guerre Economique

Invoering

Anders leren denken

Bedrijven verplaatsen zich met een crisiswereld waarin het ontwikkelingsprobleem volledig is gekoppeld aan het begrip van de confrontatie. Deze dualiteit vereist dat bedrijven nieuwe soorten vaardigheden onderzoeken. Dit is de reden dat het sinds de oprichting in 1997 van Ecole de Guerre Economique is.

De leer bij Ecole de Guerre Economique (EGE) articuleert met 4 hoofdwaarden:

Optimaliseer het onderzoek van informatie, identificeer de beste bronnen van experts, analyseer een complexe situatie en produceer een nuttige kennis voor besluitvormers.

De Ecole van Guerre Economique is de enige formatie in business intelligence die een zeer gevarieerd panel van veldoefeningen biedt die zijn geïntegreerd in de strategie van de klant. Tijdens de feestdagen hebben onze studenten te maken met concrete gevallen in een groeiende logica van moeilijkheden.

Het professionaliseringsprogramma van MercurIE , dat centraal staat in het onderwijs van onze school, is de langste oefening van scholing en is verdeeld over zeven maanden. Deze operationele initiatie is het noodzakelijke uitgangspunt voor onze studenten om zich effectief op de arbeidsmarkt te positioneren. De klantbedrijven van MercurIE zijn een van hun beste promotors voor recruiters.

De EGE is ook een school waarvan de innovatie bekend is op het gebied van informatieoorlog. De groeiende cognitieve dimensie van commerciële kwesties impliceert een inleiding tot informatie en beïnvloedt operaties. Met dit in gedachten bereidt de Ecole de Guerre Economique zijn studenten voor op een efficiënt gebruik van informatietechnologieën, het leren van sociale netwerken en de veranderingen van internet.

Locaties

  • Paris

    Rue de Grenelle,196, 75007, Paris

    Vragen