Keystone logo
Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Luxembourg School Of Business

Invoering

Wereldklasse internationale faculteit

Onze faculteit bestaat uit topprofessoren die zijn aangesloten bij instellingen als Harvard, Yale, Stanford, University of Chicago, University of Michigan, Duke University, New York University, London Business School, Cambridge, University of St.Gallen, Copenhagen Business School, Bocconi University , Zagreb School of Economics and Management, Sciences Po, HEC Paris, en meer.

Bereid je voor om uitgedaagd te worden

Of je je nu aanmeldt voor een executive education programma, een MBA of een Master in Management, wees voorbereid op een spannende tijd bij LSB . U wordt blootgesteld aan bedrijfssituaties waarin uw kennis wordt uitgedaagd en out of the box oplossingen worden besproken . Je zult moeten communiceren en raakvlakken moeten vinden met docenten en klasgenoten en bedrijfsleiders van over de hele wereld.

Innovatieve onderwijsmethoden

Studeren bij LSB geeft je toegang tot verschillende culturen, ervaringen en denkwijzen. Door samen te werken, zult u profiteren van de rijke ervaringen van uw internationale klasgenoten, professoren en bedrijfsleiders. De bekroonde faculteit staat in de frontlinie van innovatieve onderwijsmethoden in bedrijfskunde . Leer denken en beslissen als een leider in casestudy's en adviesprojecten.

Bruikbare kennis

Het curriculum is ontworpen om u te ontwikkelen tot een leider die nieuwe kansen kan zien, overnemen en ontwikkelen. De ervaring van je LSB master brengt meer met zich mee dan alleen academische kennis en praktische vaardigheden. Ons doel is om u een unieke ervaring te bieden - academisch en anderszins.

Visie

Een wereldwijd erkende, hoogwaardige business school in het hart van Europa zijn.

Missie

De missie van de school is om een inspirerende en multiculturele leeromgeving te bieden aan bedrijfsleiders van internationale bedrijven die zowel in Luxemburg als in Europa en de wereld actief zijn. Om haar educatieve en academische doelen te bereiken, gebruikt de school hedendaagse onderwijs- en onderzoeksmethoden, en bevordert ze culturele en intellectuele diversiteit. De school werkt samen met het internationale bedrijfsleven en bereidt bedrijfsleiders voor om te gedijen in een complexe mondiale zakenwereld.

accreditatie

Luxembourg School Of Business is geaccrediteerd door het Luxemburgse Ministerie van Hoger Onderwijs en Onderzoek. De accreditaties gelden zowel voor de gehele instelling als voor de opleidingen Master of Business Administration en Master in Management. Luxembourg School Of Business is ook lid van AACSB international accreditors en is Erasmus Accredited.

Beurzen en financiering

Scholarships available

 • Van de Luxemburgse staat
 • Van Luxembourg School Of Business

Kortingen beschikbaar

 • Kandidaten die zich vóór de eerste deadline inschrijven, krijgen 5% korting, OF
 • Kandidaten die het volledige lesgeld in één keer betalen, krijgen 10% korting

Campusleven & Faciliteiten

Career Center

Het Career Centre onderhoudt nauwe relaties met bedrijven, zowel in Luxemburg als internationaal. Het biedt uitgebreide ondersteuning en begeleiding aan studenten en afgestudeerden bij het veiligstellen van stages.

Studenten kunnen op elk moment tijdens hun loopbaantraject contact opnemen met uw loopbaanadviseur. Onze Career Advisor ondersteunt studenten stap voor stap bij hun zoektocht naar een stageplaats.

Internationaal kantoor

Tijdens de Master in Management kunnen studenten deelnemen aan een uitwisselingsprogramma met partneruniversiteiten of business schools. Voor deze Erasmus- en Exchange-programma's zijn geen extra collegegeld nodig.

LSB International Office helpt studenten met internationale mobiliteit, helpt hen bij de tijd die ze in het buitenland doorbrengen en beheert de institutionele relaties tussen LSB en haar partneruniversiteiten.

 • Levendig cultureel leven
 • Internationale openheid
 • Sportfaciliteiten van topkwaliteit
 • Natuurlijke diversiteit
 • Uitstekend eten en wind
 • Een geweldige plek om vrienden te maken

Locaties

 • Luxembourg City

  19, Rue Eugène Ruppert

 • Côte d'Eich, 46, 1450,

  Vragen