Keystone logo
© BIMM University
Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Maastricht-Suffolk Executive MBA

Invoering

MSM-US1

Maastricht School of Management en University of Suffolk een spannende gezamenlijke Executive MBA-graad hebben gelanceerd, in termen van waarin de deelnemers in staat zijn om te studeren in internationale locaties zal zijn, Maastricht (Nederland), Ipswich (UK) met een optie om te studeren in Boston (USA) onderworpen aan de visumplicht.

Dit samenwerkingsverband van een van de oudste business schools in Nederland en een van de jongste universiteiten in het Verenigd Koninkrijk heeft geleid tot de ontwikkeling van een unieke MBA die solide business traditie en internationale accreditatie met een ondernemende energie en kans combineert. Het programma wordt volledig geleverd in Engels.

Voor meer informatie over deze baanbrekende nieuwe Executive MBA zie het artikel over dat was te zien in het magazine bedrijf, omdat

Te verdiepen en versterken van de academische en wetenschappelijke banden tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk, de vice-kanselier van Suffolk University, Professor Richard Lister bracht een bezoek aan MSM aan het eind van augustus 2016.

MSM en de Universiteit van Suffolk van plan om middelen te bundelen om een ​​effectieve transnationale onderwijs partnerschap in het bedrijfsleven het onderwijs te ontwikkelen, gericht op sociale en ecologische duurzaamheid en verantwoordelijkheid, in het bijzonder in een high-tech-economische omgeving, waar een leven lang leren een dwingende noodzaak voor economische geworden concurrentievermogen. Dit zal onder meer samen om individueel verschillende management en ondernemerschap graden, korte programma's en zakelijke evenementen bieden. Healthcare Management is een gebied in het bijzonder wanneer de twee instellingen hun netwerken en expertise te bundelen.

MSM-US32

Locaties

  • Ipswich

    Ipswich, Verenigd Koninkrijk

    Vragen