Keystone logo
© krakenimages
Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Management Development Centre International (MDCI)

Invoering

MDCI - Verleden, heden en toekomst

MDCI is bezig met het aanpassen, voorbereiden en ontwikkelen van programma's voor de paradigmaverschuiving die de nieuwe golf is in bedrijfs- en managementonderwijs en -training. De New Format-programma's worden op een goedkope, snelle en internationaal erkende manier geleverd.

Sinds 1993 is de Britse firma MDCI doorgegaan met het coördineren van internationale managementontwikkeling en opleidingen ter ondersteuning van loopbaanprofessionals in de Arabische Golf, erkend voor excellentie door de Queen's Award for Export in Education.

Vanuit zijn regionale hub in Bahrein en het hoofdkantoor in het VK biedt MDCI een soepele, gerichte studie-ervaring die een levendige cohortgemeenschap en alumni genereert. Toegankelijkheid en ondersteuning hebben prioriteit - naast leer- en onderzoeksmateriaal krijgt elke student automatisch toegang tot Microsoft Teams for Education, evenals Office 365, en een directe communicatielijn met de faculteit en het team.

Het MBA in Transnational Leadership-programma ondersteunt de leiders van morgen bij het aanpassen aan de uitdagingen van leiderschap in een post-pandemische wereld.

De zorgvuldig samengestelde, creatieve curricula worden geleverd door vooraanstaande Britse academici die zijn beoordeeld en bijgewerkt om aan de veranderende wereld te voldoen. MDCI is nu klaar om de volgende generatie programma's op een flexibele en professionele manier naar de GCC, Europa en wereldwijd te brengen.

142203_pexels-photo-3761520.jpeg

Portefeuille

Universitair diploma

 • In navolging van het Foundation-programma, online opleidingen in Business en Finance, Wiskunde, Wetenschappen en Techniek, Recht en Sociale Wetenschappen - inclusief een gepersonaliseerde plaatsingsdienst
 • MBA (CMI / YSJ)
 • MBA-aanvulling (TBA) (van onderwijskwalificatie of CMI Transitional Leadership)
 • MSc (TBA)
 • DBA (TBA)
 • DBA-voortgang vanaf MBA-aanvulling
 • BSc Top-up (Lincoln)

Universitaire voorbereiding

 • Foundation Program - biedt de link tussen de middelbare school en de normen en vereisten van de westerse universiteit
 • In navolging van het Foundation-programma, online opleidingen in hoofdvakken - inclusief een gepersonaliseerde plaatsingsservice
 • Doctoral Readiness Program - 2/3 maanden online gedetailleerde voorbereiding voor een doctoraat of DBA, inclusief voorstelvoorbereiding en een gepersonaliseerde plaatsingsdienst

Management ontwikkeling

 • MBA Top-up voor
 • Mini MBA
 • Exec en niet-Exec Directors-programma
 • Digitale marketing (DM Inst)

New Era Management Thinking

 • Appli - Positieve psychologie en welzijnsprogramma's - leidend tot MBA
 • Strategic Heartistry - "Strategic Heartistry is een alternatief voor strategische planning. Het gaat erom dat je doorslaggevend mens bent in een digitaal verbonden wereld. Het nodigt onverschrokken leiders uit om in te praten voordat ze uitspreken om harten, hoofden en handen te verbinden met plannen."

Ongekende tijden vragen om nieuwe denkwijzen

MDCI en CMC hebben het Playbook herschreven.

Management Development Centre International (MDCI) herdefinieert al meer dan dertig jaar de manier waarop executive onderwijs wordt gegeven in het Midden-Oosten en Afrika. Nu heeft onze focus op het mogelijk maken van transformationele leiders geresulteerd in een nieuwe Pathway naar het behalen van een in het VK geaccrediteerde MBA.

Geleid door de CEO van CMC, Dr. Lester Massingham, brengen we The Next Generation MBA naar de leiders van de volgende generatie in de Golf. Begin te eindigen in slechts 12 maanden, met een financiële investering van slechts 12.000 dollar.

We hebben allemaal een geschiedenis. Hier is een korte blik op de onze

 • Meer dan 5.000 alumni.
 • Werken in samenwerking met toonaangevende Britse faculteiten, hogescholen en universiteiten.
 • Ontving de Queen's Award for Export in Education.

138019_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg
Scott Graham / unsplash

Geschiedenis

Begin jaren negentig

MDCI kiest Bahrein als regionaal knooppunt voor de leiderschapsopleiding van Arabische carrièreprofessionals en leiders in alle sectoren.

1993

MDCI lanceert het eerste MBA-programma voor afstandsonderwijs in de regio met de Britse Hull University, vanuit bases in Dubai en Bahrein.

1995

MDCI is goedgekeurd als de eerste MBA-leverancier voor Saudi Aramco en levert de eerste MBA op locatie in het Sultanaat van Oman aan de Britse universiteit van Lincoln.

1997

MDCI ontvangt de Queen's Award for Export in Education.

1998

MDCI start het eerste doctoraat in de bedrijfsadministratie van de regio op locatie in de GCC met de universiteiten van Hull en Lincoln.

2000

MDCI behaalt de eerste Masters Degree in Security Studies in de GCC aan de Britse University of Reading.

De vroege jaren 2000

MDCI lanceert het Advanced Management Development Program in Bahrein in samenwerking met het ministerie van Arbeid en Sociale Zaken. Ondertussen leverde in overleg met de Britse militaire attaché het Hull MBA-programma af aan de sultan van de strijdkrachten van Oman als onderdeel van het Al Yamamah Offset-programma.

2006

MDCI benoemde de regionale agenten van de University of South Africa.

2015

MDCI levert een doctoraat in Business Administration (DBA) op locatie in Bahrein en Oman aan de Liverpool John Moores University.

2020

De Next Generation MBA gaat live, online, gelanceerd tijdens de wereldwijde CoVid-19 lock-down.

Unleashing Leadership Prowess, meer dan 5.000 keer sinds 1993

alumni

In Bahrein sinds 1993 heeft MDCI de levering op locatie van management development, under- en postdoctorale programma's van gerenommeerde academische instellingen, waaronder de toonaangevende universiteiten in het Verenigd Koninkrijk, zoals Hull, Reading en Lincoln, op de markt gebracht, ondersteund en beheerd aan meer dan 5.000 carrière professionals.

Nieuwe Gen

Veelzijdig denken inspireerde het ontwerp en de timing van The Next Generation MBA. Om te beginnen is 2020 een ongekend jaar dat nieuw leren vereist. CMC's certificaat in transformationeel leiderschap met de graad van York St John grijpt in om dit op vele niveaus te beantwoorden. En we hebben het idee dat onze Alumni klaar zullen zijn om dit aan hun 'volgende generatie' familieleden, vrienden en team voor te stellen.

Leiders

Slechts vier jaar na het leveren van managementontwikkeling, onder- en postdoctorale programma's, ontving MDCI in 1997 de Queen's Award for Export in Education als erkenning voor de leidende rol van het Britse bedrijf in het Midden-Oosten en Afrika. Meer dan twintig jaar snel vooruit en de programma's van MDCI zijn bijgewoond door leiders op meerdere niveaus in meerdere sectoren, waaronder Ministerial, C-Suite, evenals ondernemers die mega-overnames, fusies en noteringen aantrekken.

142204_pexels-photo-3771089.jpeg

Eindelijk een MBA die haalbaar, geaccrediteerd, toegankelijk en betaalbaar is

Waarom zou u minstens twee keer zoveel tijd en geld besteden aan het behalen van een MBA als u binnen 12 maanden een Britse universiteit-geaccrediteerde kwalificatie kunt behalen voor minder dan $ 12.000?

De enorme sprong voorwaarts die de afgelopen maanden zijn doorgemaakt, heeft ons team aangemoedigd om een nieuwe oplossing voor de MBA te vinden. We hebben het perfecte programma binnengehaald voor de moedige carrièreprofessionals van Arabië die op zoek zijn naar nieuwe leiderschapsvaardigheden op dit ongekende moment.

Het resultaat is The Next Generation MBA.

Je studie is binnen een jaar afgerond, vereist geen bachelordiploma en wordt gegeven door de Britse faculteit in de Golf en / of live online, waardoor de kosten verder worden verlaagd.

Waarom kiezen voor MDCI?

We geloven niet in belemmeringen voor succes.

Dit is de meest toegankelijke MBA in de regio.

Geen diploma nodig.

 • Uw doorgewinterde zakelijke ervaring kan u aan boord brengen.
 • Neem de eerste zes maanden om een professioneel certificaat in transformationeel leiderschap te behalen.
 • Bespaar kosten en reiskosten, ga naar de Golf en / of ga live online naar het klaslokaal.
 • Weekendbezorging die past bij uw werk en gezin.

Onze liefde voor Arabië

MDCI helpt al meer dan dertig jaar studenten in het Midden-Oosten en Afrika om het ware potentieel te bereiken en carrièreambities te realiseren. De alumni van MDCI zijn winnaar van de Queen's Award for Export in Education en staan bovenaan 5.000 alumni - van toonaangevende organisaties zoals Batelco, Saudi Aramco, Al Marai, Gulf Air, Qatar Petroleum, RasGas, PDO en Omantel.

Locaties

 • London

  The Old Coach House TS27 4SS, United Kingdom, TS27 4SS, London

  • Manama

   Manama, Bahrein

   Vragen