Keystone logo
Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Invoering

Met zes wereldwijde centra, zeer gerenommeerde kwalificaties, strategische partnerschappen en samenwerkingen over de hele wereld, creëren we een onvergetelijke ervaring voor degenen die bij ons studeren.

Manchester Wereldwijd (SE Azië) (voorheen bekend als Manchester Business School Singapore Centre) Singapore, opgericht in 1999, is een 100% dochteronderneming van The University of Manchester. Het centrum, gelegen in het hart van Singapore, stelt ambitieuze en drukbezette professionals met verschillende achtergronden uit Zuidoost-Azië en Oceanië in staat zich onder te dompelen in een van 's werelds meest kosmopolitische zakelijke omgevingen.

We zijn trots op ons groeiende portfolio van zeer flexibele en gerenommeerde parttime masterprogramma's. Studenten worden aangemoedigd om intensieve face-to-face residentiële workshops bij te wonen in onze wereldwijde partnercentra in Zuidoost-Azië, het VK, Hong Kong, het Midden-Oosten en China. Ze worden bijgestaan door het beste academisch en administratief personeel ter wereld, ondersteuning en middelen om optimaal te leren. Manchester Wereldwijd (SE Het fysieke centrum van Azië biedt een inspirerende en veilige werkomgeving waar studenten met elkaar in contact kunnen komen en ideeën kunnen uitwisselen met verschillende culturele achtergronden en industrieën.

Onze diverse studentenpopulatie omvat 21 nationaliteiten en meer dan 20 unieke sectoren. Hieruit kunnen onze studenten een overvloed aan nieuwe perspectieven en inspiratie opdoen, evenals netwerken en duurzame en waardevolle verbindingen opbouwen met gelijkgestemde individuen uit verschillende lagen van de bevolking. De kern van ons centrum is een sterke toewijding aan sociale verantwoordelijkheid, waarbij we ernaar streven een positief verschil te maken in Zuidoost-Azië en Oceanië.

Waarom Manchester?

De Universiteit van Manchester, opgericht in 1824 met 25 Nobelprijswinnaars, is een van de meest prestigieuze scholen in het Verenigd Koninkrijk.De Universiteit van Manchester staat wereldwijd op de 27e plaats, op de eerste plaats op het gebied van sociale verantwoordelijkheid en op de 23e plaats van meest internationale universiteiten.AMBS staat op de 4e plaats in het VK, 10e in Europa, 30e in de wereld en heeft 3 internationale accreditaties op haar naam staan.100% dochteronderneming met een wereldwijd netwerk van 6 centra wereldwijd en 500.000 alumni in 190 landen.Gebouwd op onderzoek van wereldklasse, waaronder geavanceerd materiaal, kanker, energie, wereldwijde ongelijkheden en industriële biotechnologie.

Campusfuncties

  Locaties

  Locaties
  • Singapore

   80 Robinson Road #13-02, 068898, Singapore

   • facebook
   • linkedin

  Vragen