Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Marist College - School of Management

Invoering

Marist College, erkend voor excellentie door US News & World Report, Time, en "The Princeton Review," en door "Best Buys Barron's in College Education", is bekend om zijn leiderschap in het gebruik van technologie om het onderwijs en het leerproces te verbeteren .

Opgericht in 1929, 210-hectare grote campus Marist kijkt uit over de rivier de Hudson in het hart van het historische Hudson Valley, halverwege tussen New York en Albany, de hoofdstad.

Wat begon als een school voor de opleiding van toekomstige Broeders Maristen heeft zich ontwikkeld tot één van de leidende colleges van de kunsten en wetenschappen in de natie. Marist is oecumenisch karakter en weerspiegelt de idealen van de stichter van de Broeders Maristen, St. Marcellinus: inzet voor excellentie in het onderwijs, een streven naar hogere menselijke waarden en toewijding aan het principe van de dienstverlening.

Marist is gewijd aan het helpen ontwikkelen studenten het intellect en karakter die nodig zijn voor verlichte, ethische en productief leven in de wereldwijde gemeenschap van de 21e eeuw.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Poughkeepsie

    Marist College, 3399 North Road

    Vragen