We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Master Education International - Dubai / Sharjah

Invoering

114820_DubaiMBAGraduationCeremonyPic1.JPG

Sinds 1995 heeft Master Education International haar gelieerde en aanverwante instituten in het Midden-Oosten, India, het Verre Oosten en hun studentengemeenschap in het algemeen gediend door het Britse, Amerikaanse en Indiase hoger onderwijs te bieden. De belangrijkste programma's zijn MBA en BBA. MEI is een partner van drie Britse aanbestedende instanties; QUALIFI, BTEC Edexcel en NCC Education en vooraanstaande universiteiten zoals University of Bolton, City Vision University USA en Banasthali University (Listed and Recommended by Ministry of Education, UAE). MEI is ook een kantoor buiten de campus voor op onderzoek gebaseerd programma dat leidt tot Ph.D.

MASTER'S biedt kwaliteit hoger onderwijs met betaalbaarheid in UAE.

Master Education International geeft al 24 jaar onderwijs op het gebied van management , met zijn distributiecentra in Dubai, Sharjah en Abu Dhabi in de VAE, met het hoofdkantoor van de groep in India en zijn medewerkers in KSA en Singapore. We houden ons vooral bezig met de behoeften van werkende professionals door op contact houden met interactieve lessen op vrijdag en / of zaterdag. Credits verdiend aan andere universiteiten zijn overdraagbaar, waardoor je je hoger onderwijs kunt kick-starten.

114823_DubaiGraduationCeremonyPic2.JPG
114825_DubaiGraduationCeremonyPic3.JPG

getuigenissen

"Masters gaven me de mogelijkheden van verschillende erkende universiteiten voor de MBA-programma's die een grondige kennis geven om competitief te zijn in deze geglobaliseerde wereld.Het MBA-programma bood onmiddellijke waarde door mijn strategisch bewustzijn te vergroten. Ik twijfel er niet aan dat Masters absoluut de beste keuze voor mij, en zou voor de meeste mensen zijn. "
- Amin Kazi, Executive Manager en GM Emirates Wet Wipes FZCO (RMB

"Ik ben sinds juli 2011 bij Masters, ik heb mijn BBA-diploma in Marketing gedaan en ben getuige geweest van een geweldige en hooggekwalificeerde faculteit.Nu ben ik mijn MBA-diploma in marketing aan het afronden.Ik ben blij dat ik bij Masters ben." - Ala'aeddin MJ Tumalih, Senior Associate, ACSS (Arab Bank Plc)

"Ik was altijd geïnteresseerd in MBA-HR en maakte me zorgen over het beheer van studies terwijl ik aan het werk was, omdat ik na het werk genoeg coaching en lessen nodig had." De oplossing was Master Education International MEI heeft me geholpen om professioneel te verbeteren

114826_DubaiGraduationCeremonyPic4.jpg

Onze doelstellingen

Het bieden van onderwijs van specifieke en superieure kwaliteit ter voorbereiding op professionele functies in de snel veranderende wereld van vandaag, waar meritocratie en kwalificaties fundamenteel zijn voor vooruitgang.

Post-educatieve kansen bieden aan klanten die al actief zijn in het bedrijfsleven, waardoor ze hun carrièredoelstellingen kunnen vervullen door hun vaardigheden te verbeteren zonder hun roeping te onderbreken of de kwaliteit van het onderwijs in gevaar te brengen.

Waar nodig traditionele praktijken, moderne technieken en technologie gebruiken om de levering zo goed mogelijk te laten verlopen, zodat onze cliënten hun onderwijs- en carrièredoelstellingen kunnen bereiken en verrijken.

In lijn blijven met innovaties en nieuwe methoden en technologie ontwikkelen voor het leveren van onderwijs- en componentmaterialen en administratieve aspecten van het instituut.

Voor VAE Bewoners: DUBAI / SHARJAH - Vrijdagochtend (09.00 - 12.30 uur)
ABU DHABI - Zaterdagmiddag (14.00 - 17.30 uur)

Locaties

  • Dubai

    Master Education International P.O Box: 117149 Dubai, UAE

  • Sharjah

    Suite 304, Iran Insurance Building, Opp. Dubai Islamic Bank, Immigration Road, Sharjah, United Arab Emirates

    Vragen