Keystone logo
Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Prince Mohammad Bin Salman College

Invoering

MBSC beoogt een nieuwe generatie van transformatieve leiders die creatief te denken en moedig handelen te ontwikkelen. Het Koninkrijk heeft behoefte aan meer werkgelegenheid creëren en niet alleen werk consumenten. MBSC is ontworpen om deze leegte te vullen door het creëren van ondernemers van alle soorten (EAK®).

Prince Mohammad Bin Salman College (MBSC) van Business & Ondernemerschap is een nieuwe particuliere, instelling voor hoger onderwijs voor zowel mannen als vrouwen. Er is vastgesteld door middel van een internationaal samenwerkingsverband tussen Emaar The Economic City, Babson Global (een volle dochteronderneming van Babson College, USA), Lockheed Martin onder de paraplu van het Economisch Offset Program in het Koninkrijk van Saoedi-Arabië en de MISK stichting.

MBSC

MBSC zal Babson College's unieke benadering van ondernemend onderwijs die niet afhankelijk is van passief luisteren naar hoorcolleges, maar zal zich richten op hands-on ervaringsleren dat is praktisch en pragmatisch zijn voorzien. Het curriculum maakt gebruik van een reeks van ondertekening ervaringsgerichte cursussen die studenten nodig hebben om hun leren toepassen op echte problemen of start nieuwe sociale of zakelijke ondernemingen. Dit soort project based learning zal worden aangevuld met een netwerk van mentoren en adviseurs. Ontwikkeling van individuen zal buiten de klas verder door opzettelijk gecreëerd set van co-curriculaire ervaringen die zal versterken en bouwen het ondernemend leiderschap vaardigheden van studenten. MBSC zal een cultuur die het beste van de academische tradities in alle wereldklasse instellingen voor hoger onderwijs, waarvan kenmerken omvatten respect voor uiteenlopende gezichtspunten, professionaliteit, integriteit, en een constante inzet, zowel in als buiten de klas in voor topkwaliteit weerspiegelt hebben.

MBSC zal wereldklasse onderwijs dat de internationale normen van rechts hier in Saoedi-Arabië aan te bieden.

MBSC heeft een wereldwijde zoektocht naar docenten die zowel getalenteerde docenten en vooraanstaande onderzoekers inhuren uitgevoerd. Al de oprichting faculteit zijn opgeleid op Babson College. De oprichtende faculteit zal worden aangevuld door een groep van vooraanstaande gastdocent van Babson en andere wereldklasse hogescholen en universiteiten. MBSC is vastbesloten om zich te houden aan wereldwijde normen van kwaliteit door het volgen van de normen van zowel lokale (NCAA) en wereldwijde accreditatie van instanties zoals NEASC en AACSB. Babson College zal blijven op bijstand en steun te verlenen aan MBSC voor de komende tien jaar in zijn reis naar uitmuntendheid.

ONZE VISIE

Om de meest vooraanstaande instelling voor hoger onderwijs die ondernemerschap in Saudi-Arabië zal openen om de banen van de toekomst te creëren en bijdragen aan Saoedi-Arabië's kenniseconomie. Dit wordt bereikt door steeds een elite, internationaal erkende instelling die het onderwijs herdefinieert in Saoedi-Arabië en de regio. Het zal een levende, leren lab dat creëert en lanceert de volgende generatie van transformatieve leiders.

ONZE MISSIE

De missie van het college is om ondernemende leiders die kunnen herkennen en vorm kansen te voeden. Afgestudeerden van het College in staat zal zijn voor het produceren van economische en maatschappelijke waarde waar ze werken zijn - als werknemer in grote of kleine bedrijven; als leiders van de overheid, sociale of filantropische organisaties; als oprichters van nieuwe bedrijven; of als leiders van de familie-eigendom en beheer bedrijven.

MBSC

CAMPUS & Gastronomie

De campus is ontworpen door HDR Inc. een van 's werelds Top 100 Global Design bedrijven om een ​​omgeving die de levering van unieke curriculum Babson Global bevordert, heeft ruimte voor co-curriculaire activiteiten en weerspiegelt inzet MBSC om een ​​cultuur van uitmuntendheid te creëren. Samen hopen we de creativiteit en samenwerking te inspireren en studenten te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Locaties

  • Jeddah

    7082-BayLaSun-Juman St. Unit No. 1 King Abdullah Economic City 23964-2522 Kingdom of Saudi Arabia, , Jeddah

Vragen