We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Alliance Manchester Business School - South America Centre

Invoering

Manchester Business School werd opgericht in 1965 en is een van de eerste Britse business schools. In 2015 vierden we ons 50-jarig bestaan.

We werden de grootste business en management school in het Verenigd Koninkrijk in 2004, toen we samengevoegd met het The Victoria Universiteit van Manchester's School of Accounting and Finance, UMIST's School of Management en het programma in Research in Science and Technology.

Wij zijn een full-service business school, het verstrekken van de industrie gerichte opleiding aan studenten, promovendi en executives over de hele wereld.

Original Denken Applied is de kern van wat wij doen - het draaien van de theorie in de praktijk in al onze activiteiten, door middel van onze programma's, advies en onderzoek.

Wij informeren, inspireren en gaan met het bedrijfsleven door middel van onze zakelijke betrokkenheid activiteiten en we werken om gemeenschappen te ondersteunen door middel van onze maatschappelijke verantwoordelijkheid agenda.

Rankings en accreditatie

Alliance Manchester Business School blijft een aantal rankings en accreditaties ontvangen van talrijke toekenning planken - niet alleen in het Verenigd Koninkrijk, maar uit de hele wereld.

ranking

In 2016 de Financial Times enquête gelederen onze MBA 7 in het Verenigd Koninkrijk, 14 in Europa en 38 in de wereld. Volgens de FT, kan MBA-studenten verwachten dat een 96% salaris verhoging van drie jaar na het afstuderen. Alliance MBS is ook geplaatst op de 12e in de wereld voor carrière vooruitgang. We zijn gerangschikt 6 in de wereld, buiten de VS, door het bedrijfsleven titel Forbes. De Forbes cijfer gebruik return on investment (ROI) als belangrijkste maatregel, in combinatie met feedback verzameld van Alliance MBS 'global alumni community. We zijn gerangschikt 2e in het Verenigd Koninkrijk voor onderzoek macht en 4 voor de diepte en de breedte van het onderzoek (REF 2014). Bloomberg Business Week gerangschikt Alliance MBS op 19 in de wereld en 9 in de alumni enquête.

Accreditatie

Alliance MBS is een onderdeel van een kleine selecte groep van instellingen in de wereld, dat is geaccrediteerd door alle drie de grote lichamen - AACSB International, AMBA en EQUIS.

Plaats

Waar u zijn gebaseerd, onze expertise is nooit ver weg. Wij zijn de enige Britse business school met een aanwezigheid in zes wereldwijde hubs. Al onze centra hebben sterke banden met het lokale bedrijfsleven en we hebben ook een wereldwijd netwerk van meer dan 50.000 alumni, verspreid over 169 landen.

Locaties

  • São Paulo

    Av. das Nações Unidas 12495 - Brooklin (FGV Berrini) 04578000, São Paulo, Brasil, , São Paulo

    • Manchester

      Alliance Manchester Business School Booth Street East , M13 9SS, Manchester

    Vragen