Keystone logo
Melbourne Business School, The University of Melbourne Executive MBA (EMBA)
Melbourne Business School, The University of Melbourne

Executive MBA (EMBA)

14 Months

Request teaching languages

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 96.000

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Melbourne Executive MBA (EMBA) is ontwikkeld voor high potential senior managers die het beste van alle werelden willen - een ervaring die hen in staat stelt hun carrière en persoonlijke aspiraties te vervullen, te studeren met hun collega's, hun werkprestaties te verbeteren en balans te houden in hun persoonlijke leven.

The Financial Times-- De MBS EMBA staat in 2007 in de wereldwijde top 50 van EMBA-programma's van The Financial Times. De Melbourne Business School EMBA is een van de slechts twee Australische businessscholen die in de ranglijst zijn opgenomen.

De MBS-ervaring

De Executive MBA (EMBA) aangeboden door Melbourne Business School is een van de meest innovatieve programma's voor managementontwikkeling in de regio Azië-Stille Oceaan. De EMBA biedt high potential managers de mogelijkheid om een erkende, geavanceerde managementkwalificatie te verwerven en tegelijkertijd hun werkprestaties te verbeteren en hun privéleven in balans te houden. Het is met name geschikt voor organisaties die hun volgende generatie leiders willen ontwikkelen en voor ervaren leidinggevenden die hun professionele ontwikkeling willen versnellen.

Het programma erkent dat management steeds meer een grensoverschrijdende activiteit is. De internationale module wordt uitgevoerd in de VS, Europa & China. In deze context is MBS bijzonder verheugd om geassocieerd te zijn met de Kellogg School of Management in Chicago, waar het programma voortbouwt op het materiaal over marketing, strategie en leiderschap dat in eerdere modules is bestudeerd. In Europa wordt het programma verzorgd door de WHU Otto Beisheim Graduate School of Management in Koblenz, algemeen erkend als de beste particuliere business school in Duitsland.

De docenten van dit programma zijn sterk gemotiveerd en hebben een gevestigde reputatie als uitstekende managementdocenten. De diverse klas bestaat uit bewezen presteerders die vastbesloten zijn om onmiddellijke bijdragen te leveren aan hun sponsororganisaties.

Programmastructuur - Intensief, innovatief, internationaal

EMBA-studenten volgen vier volledig residentiële modules van vier weken, verspreid over een periode van 14 of 16 maanden. Deelnemers keren terug naar hun werkplek en passen hun kennis toe tijdens de 3-4 maanden tussen de modules.

Het programma is intensief. Het contact met de faculteit is maximaal 40 uur per week, met nog eens minimaal 20 uur privéstudie, voorbereiding en groepswerk. De leermethoden zijn divers, variërend van interactieve klassikale discussies, casestudies en probleemoplossing in groepsverband tot ervaringsgerichte activiteiten en formele presentaties. Actuele managementconcepten en bijbehorend zakelijk denken worden behandeld in een toegepaste context.

Een aanzienlijk deel van het programma wordt gevolgd in kleine groepen, wat de dynamische leerervaring nog verder verbetert. Om extra leren binnen de groep te bevorderen, wordt een coöperatieve leercultuur aangemoedigd. Dit wordt versterkt door een pass-fail beoordelingsmethode die concurrentie binnen de groep aanzienlijk elimineert en een wederzijds ondersteunende leeromgeving ontwikkelt. Examens zijn ontworpen om de ontwikkeling van probleemoplossende en analytische vaardigheden te bevorderen, waarbij het vermogen van studenten wordt getest om de nieuwe concepten waaraan ze zijn blootgesteld toe te passen. Het programma wordt aangevuld met zorgvuldig geselecteerde gastsprekers die erkende leiders zijn in hun vakgebied.

De modules in Melbourne vinden plaats bij MBS - een volledig residentiële faciliteit in Carlton, Melbourne; de internationale module wordt uitgevoerd in de VS, Europa & China.


Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen