Keystone logo
Meridian University MBA in Creative Enterprise
Meridian University

MBA in Creative Enterprise

Petaluma, Verenigde Staten

18 Months

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 21.632 / per year *

Blended, Afstand leren

* collegegeld schatting gebaseerd op fulltime registratie van 32 studiepunten per academiejaar. Collegegeld wordt in rekening gebracht tegen een tarief van $ 676 per tegoed

Invoering

Wijsheid op het werk

De MBA in Creative Enterprise is bedoeld om afgestudeerden in staat te stellen die goed zijn opgeleid in kernactiviteiten zoals management, marketing, financiën, operaties en strategie. Bovendien weeft het MBA-curriculum van Meridian verschillende essentiële accenten door de meeste MBA-cursussen, zoals:

  • Transformatieve innovatie
  • Zakendoen als middel om het Lagerhuis te regenereren
  • Ondernemerschap dat generatief is, niet extractief
  • Ontwikkelingsgestuurde organisaties

"Het bedrijfsleven is in deze laatste halve eeuw de machtigste instelling op aarde geworden. De dominante instelling in elke samenleving moet verantwoordelijkheid nemen voor het geheel ... Elke beslissing die wordt genomen, elke actie die wordt ondernomen, moet worden bekeken. in het licht van die verantwoordelijkheid. Dit vereist meer dan stapsgewijze aanpassing; het vraagt om een fundamentele herdefinitie van het bedrijfsleven als sociale partner. "

—Willis Hartman

In een oogopslag

TOEPASSINGEN
GEACCEPTEERD

Per kwartaal

HOOGSTE GRAAD
VERPLICHT

Bachelors

AAN HET LEREN
FORMAAT

Hybride

PROGRAMMA
LENGTE

18-24 maanden

TOTAAL KREDIETEN
VERPLICHT:

64 credits

KOSTEN PER
CREDIT

$ 676

RESIDENTIES
VERPLICHT

3

ACCREDIATATIE


WASC

 

159169_mba-page-photo-d.jpg

Concentraties beschikbaar

COMPLEXITEITSBEHEER

De concentratie van Complexity Management legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk van strategisch en operationeel beheer op kleine, middelgrote en grote schaal, over sectoren heen.

ONTWIKKELINGSCOACHING

De concentratie van ontwikkelingscoaching legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk in contexten zoals executive coaching, ontwikkelingsevaluatie en beheer van opzettelijk ontwikkelingsorganisaties.

GENERATIEF ONDERNEMERSCHAP

De concentratie van generatief ondernemerschap legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op het ontwikkelen van de vaardigheden die nodig zijn voor het lanceren van nieuwe ondernemersinitiatieven.

ORGANISATORISCHE ONTWIKKELING

De concentratie van organisatieontwikkeling legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk van organisatorisch leiderschap en ontwikkeling in verschillende institutionele domeinen, zoals: bedrijven, non-profitorganisaties (ngo's); en de overheid, inclusief sectoren als onderwijs, recht en kunst.

TRANSFORMATIEF LEIDERSCHAP

De Transformative Leadership-concentratie legt de nadruk op cursussen die zijn afgestemd op de praktijk in contexten zoals executive coaching, ontwikkelingsevaluatie en beheer van opzettelijk ontwikkelingsorganisaties.

"Door mijn studie aan de Meridian University heb ik niet alleen de capaciteiten verworven om systemen te begrijpen, maar ook de vaardigheden die nodig zijn om nieuwe structuren en manieren om samen te werken te ontwerpen."—CLAUDIA MEGLIN, MERIDIAN MBA ALUMNUS

159171_mba-page-photo-e.jpg

Academische structuur

De academische structuur van Meridian geeft studenten de flexibiliteit om door de curriculaire architectuur van de universiteit te navigeren op manieren die aansluiten bij hun passies, professionele doelen en andere levensverplichtingen.

De structuur is ontworpen om een diverse studentenorganisatie te dienen, die over de hele wereld woont, verschillende culturele en klinische visies heeft voor hun carrière en zich in verschillende stadia van hun professionele reis bevindt.

Studenten schrijven zich in voor een opleiding, kunnen een concentratie kiezen en zich per kwartaal inschrijven voor één of meerdere cursussen. Naast kerncursussen voor de specifieke opleiding en ankercursussen die de Transformative Learning-intentie van Meridian's curriculum vertegenwoordigen, selecteren studenten keuzevakken die aansluiten bij hun Meridian-concentratie, achtergrond en loopbaan.

Leerformaten

Hybride formaat

Het hybride leerformaat van Meridian combineert online cursussen met residentiële intensives van een week op locatie. Het hybride leerformaat is ontworpen om studenten in staat te stellen hun graduate opleiding in een flexibel tempo voort te zetten, door asynchrone cursussen te combineren via het aangepaste sociale leerplatform van de universiteit, Pivot, live cursusvideogesprekken met docenten, synchrone studentengemeenschapsbetrokkenheid en residentiële intensives van een week. . Door innovatieve online onderwijsmethodologieën te combineren met rijke videogesprekken en diepe residentiële verbindingen, stelt het hybride formaat studenten in staat lokaal bij te dragen en wereldwijd waar te nemen.

Elk kwartaal volgen studenten een of meerdere online cursussen van zeven weken. Dit schema geeft studenten tussen de kwartalen de tijd om uit te rusten, betrokken te zijn en zich voor te bereiden. Bovendien volgen studenten ten minste twee weken durende residentiële intensives op locatie per academisch jaar. Intensives vinden het hele jaar door van maandag tot en met vrijdag plaats, met residentiële intensives in Meridian's Bay Area Center en andere wereldwijd verspreide locaties.

Online formaat

In het online leerformaat van Meridian kunnen studenten 100% van hun cursusvereisten online voltooien. Virtuele intensives zijn ook beschikbaar voor studenten die ervoor kiezen om niet naar residentiële intensives te reizen. Studenten kunnen intensieve datums, locaties en formaten selecteren op basis van hun persoonlijke omstandigheden en professionele ambities.

Beurzen en financiering

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen