Keystone logo
MIBM Global

MIBM Global

MIBM Global

Invoering

MIBM is al enkele jaren een onbetwiste onderscheidende leider in online managementcursussen in heel India, geeft kwaliteitsonderwijs en voldoet aan internationale normen.

Wij bij MIBM hebben een lijst met kwaliteitsprogramma's die MBA- en Fast Track-programma's aanbieden die het meest geschikt zijn voor studenten en professionals om hun carrière vorm te geven volgens de huidige wereldwijde trends. Wij geloven in de excellentie van het onderwijs dat wordt bijgebracht, zodat onze studenten de concurrentie voor zijn. Onze missie is om de huidige status van een individu te verbeteren, zodat hij / zij hun doelen met perfectie kan bereiken.

MIBM biedt verschillende online MBA-programma's die gewend zijn aan de steeds veranderende marktomgeving. De programma's zijn het meest geschikt voor studenten en werkende professionals die hun tijdsdruk begrijpen. De cursussen zijn ontworpen en ontwikkeld door vooraanstaande onderwijsexperts van over de hele wereld. Onze onderwijsexperts hebben de beste methodologie en trainingspatronen van het onderwijs ontworpen om toonaangevende professionals in de branche te creëren. Onze onderwijsfaculteit wordt beoordeeld als de beste branche in het aanbieden van online onderwijs.

Campusfuncties

    Locaties

    • Antananarivo

      Antananarivo, Madagaskar

      Vragen