Keystone logo
Missouri State University College of Business Administration Master Of Business Administration (MBA)
Missouri State University College of Business Administration

Master Of Business Administration (MBA)

2 Years

Request teaching languages

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* USD 32.156 voor niet-Missouri Resident

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Business Administration, aangeboden door het College of Business Administration (COBA) op Missouri State University, is zo gestructureerd dat studenten met een educatieve waarde hebben. Vergadering rigoureuze AACSB International - De Vereniging van Advance Collegiate Schools of Business erkenningscriteria betekent dat het College en de Universiteit over de nodige middelen voor het bereiken en handhaven van een kwaliteits-programma vastgelegd. Die aan deze criteria ook verzekert dat MBA-studenten zullen worden gegeven door terminale degreed faculteit, een meerderheid van wie actief publiceren in hun disciplines.

Studenten kunnen genieten van de voordelen van een hoogwaardig programma, terwijl het betalen collegegeld tarieven zijn zeer aantrekkelijk in vergelijking met soortgelijke scholen. Verder, de kwaliteit en de kosten van levensonderhoud in Springfield, in de buurt van de prachtige bergen Ozark, is zowel aantrekkelijker en goedkoper dan de meeste alternatieven. Daarom is in de ogen van de MBA-studenten aan de Missouri State, is educatieve waarde bepaald door een kwalitatief goed programma, lage collegegeld tarieven, en de lage kosten van levensonderhoud in een aantrekkelijke locatie.


De Missouri State MBA-programma heeft nog een andere belangrijke kracht - flexibiliteit. Samen met de integratie van een scala aan cursussen aangeboden door de vijf afdelingen in het College of Business Administration, Missouri State MBA-programma biedt studenten de mogelijkheid om op maat van hun diploma om te voldoen aan hun carrière behoeften. Afgezien van de 21 uren van verplichte vakken, en met de goedkeuring van de directeur van het MBA-programma, kan de student kiezen voor een gebied van concentratie te helpen hun MBA-graad focus. De meeste cursussen gebruikt om gebied van concentratie eisen voldoen, zijn business courses, maar sommige mensen vinden dat hun specifieke belangen en behoeften cursuswerk uit andere gebieden van studie vereisen.

De belangrijkste is het vinden van de cursussen die het best aan de behoeften van de student te voldoen. Deze flexibiliteit geeft MBA-afgestudeerden uit Missouri State de gelegenheid om hun MBA-graad structuur aan hun behoeften voldoen. Omdat veel studenten op zoek naar MBA-diploma hebben weinig of geen educatieve achtergrond in het bedrijfsleven, Missouri staat het programma biedt een stevig fundament van graduate-level cursussen die de studenten voor de gevorderde onderwerpen die in de kern MBA-programma voor te bereiden. Na een drie jaar durende studie, heeft Missouri State onlangs een nieuwe reeks van MBA Stichting Cursussen dat de basisvoorwaarden voor later cursussen voldoen. Deze cursussen helpen studenten de fundamentele kennis van zaken te krijgen in een graduate setting - een instelling waarmee onderwerpen en discussies te richten op relevant materiaal aan die in het MBA-programma.

Studenten met passende voorafgaande academische voorbereiding in het bedrijfsleven en economie in staat zijn om af te zien waarbij sommige of alle van de stichting cursussen, beperking van hun MBA-programma tot een zo klein als 33 semester uur.

Het is mogelijk voor een part-time student om zijn of haar diploma te voltooien door het nemen van lessen alleen in de avond (na 5 uur). De tijd die nodig is om een ​​student het programma van studie te voltooien is afhankelijk van twee factoren: het aantal basiscursussen dat een student moet nemen en het bedrag van cursussen die door de student elk semester.

Het aantal basiscursussen, indien vereist, afhankelijk van voorafgaande toestemming van de student studie. Het aantal basiscursussen een student zal moeten rechtstreeks van invloed op de hoeveelheid krediet uur nodig om af te studeren. Het spectrum van kredietbeoordelingen uur per MBA-student zal moeten afgestudeerde is in 33 tot 57 credit-uren. Een student die een bachelordiploma in het bedrijfsleven kunnen een zekere mate programma met zo weinig als 33 uren; iemand die heeft een undergraduate-diploma is in een veld buiten bedrijf kan worden verplicht om alle acht de drie uur durende stichting cursussen, resulteert in een totaalbedrag voor het programma van 57 krediet uur. Al dan niet een bepaalde student nodig zal zijn om meer basiscursussen te nemen in hun programma zal het resultaat van een transcript evaluatie gedaan door de directeur van het MBA-programma te worden.

Het aantal cursussen dat meest waarschijnlijke is voor een part-time, avond student is in twee klassen in de lente en de herfst semesters en een klasse in de zomer semester. Dit schema omvat twee, drie uur 's nachts lessen per week in de lente en de herfst semesters. In de zomer semester, klasse tijdsduur varieert, maar meestal MBA-opleidingen worden aangeboden in een acht weken durende termijn, die part-time studenten tot twee avonden per week bij te wonen voor drie uur per nacht. Dit betreft tot en met 15 credit-uren worden afgesloten per jaar. Een student met een 33-uur durend programma, bijvoorbeeld, kan volledige zijn of haar diploma in twee jaar en een semester.


Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • MBA International Management - Zakendoen in cijfers: boekhouding en financiën
  • Reutlingen, Duitsland
 • M.B.A. in boekhouding
  • South Orange, Verenigde Staten
 • MBA in Accounting
  • Fayette, Verenigde Staten
  • Hong Kong, Hongkong