Keystone logo
© Marbella International University Centre
Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Marbella International University Centre

Invoering

Welkom bij het Marbella International University Centre (MIUC). Wij zijn hier om je te geven wat je nodig hebt om te slagen in je gekozen beroep. Onze cursussen en faciliteiten zijn daarop gericht. Marbella International University Centre (MIUC) is een wereldwijd academisch instituut dat een nieuw soort leerervaring biedt op basis van een carrièregericht curriculum en een unieke leefomgeving.

Het Universitair Centrum legt de nadruk op de onderlinge verbondenheid van onderwijs van hoge kwaliteit en het bedrijfsleven in de moderne wereld en is trots op zijn dynamische bachelor- en masterprogramma's. Het combineert een moderne benadering van onderwijspraktijken met een sterke nadruk op ondersteunende diensten voor studenten.

Waarom studeren aan het MIUC?

Onze academische partner, de Universiteit van West-Londen (UWL), valideert MIUC-graden op bachelor- en postdoctoraal niveau.

UWL wordt gerangschikt als:

  • Nummer 1 Londense universiteit (niet-gespecialiseerd) Nationale studentenenquête 2023
  • Beste moderne Londense universiteit (niet-gespecialiseerd) in de Complete University Guide 2025.
  • In de top 30% van universiteiten in het hele land in The Guardian University Guide 2024.
  • University of the Year for Student Experience en University of the Year for Teaching Quality in The Times and Sunday Times Good University Guide 2023.
  • UWL staat in de top 100 van universiteiten in het Verenigd Koninkrijk voor de algehele kwaliteit van ons onderzoek en bijna 80% van ons onderzoek is beoordeeld als wereldwijd toonaangevend (4) of internationaal uitstekend (3) in de meest recente beoordeling van het Research Excellence Framework (REF) van de overheid.

Op het MIUC zal de combinatie van ons partnerschap met UWL, onze internationale gemeenschap en onze innovatieve onderwijsmethoden je helpen om te leven, te leren en te ontdekken terwijl je studeert om je Britse diploma te behalen.

Locaties

  • Marbella

    Avenida Don Jaime de Mora y Aragón, s/n, Finca el Pinillo, 29601, Marbella

Vragen