Keystone logo
Marbella International University Centre MBA Masters in Bedrijfskunde
Marbella International University Centre

MBA Masters in Bedrijfskunde

Marbella, Spanje

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

30 Sep 2024

EUR 24.000 / per year

Op de campus

Invoering

De MBA is ontworpen om je carrière te ondersteunen en je voor te bereiden op het succesvol vervullen van managementfuncties of het opbouwen van je eigen bedrijf. Je studeert met een cohort van ervaren professionals uit verschillende sectoren, waardoor je een netwerk opbouwt en inzicht krijgt in best practices.

Als gevolg hiervan verken je kwesties die een grote impact hebben binnen organisaties door samen te werken met anderen en voort te bouwen op zowel persoonlijke individuele ervaringen als door deze te vergelijken en te contrasteren met die van cohortleden. Je voert projecten en opdrachten uit die zijn ontworpen om je te helpen de theorieën, tools en technieken die je leert van de University of West London te bekritiseren en toe te passen.

Veel van het leren wordt ontwikkeld door het opzetten van samenwerkende leergemeenschappen van deelnemers aan het programma en docenten en je zult deel gaan uitmaken van die leergemeenschap. Uw begrip wordt ontwikkeld rond de belangrijkste vaardigheden, processen en praktijken van het bedrijfsleven, leiderschap en management. Oplossingen voor echte problemen worden voorgesteld, besproken en geanalyseerd binnen de leergemeenschap met de steun van docenten en medecursisten.

Je ontwikkelt een kritisch begrip van de kwesties met betrekking tot het bedrijfsleven en management, in zowel de private als de publieke sector, waardoor je beter in staat bent om het individuele en organisatorische potentieel te maximaliseren. De MBA combineert relevante hedendaagse academische theorie en onderzoek met een praktisch begrip van activiteiten binnen organisaties. Dit wordt ontwikkeld door je in staat te stellen kennis te delen, deze te relateren aan theorieën uit relevant onderzoek en te leren door praktische toepassing.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen