Keystone logo
Murdoch University Master of Business Administration (MBA)
Murdoch University

Master of Business Administration (MBA)

Perth, Australië

12 Months

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Als u streeft naar een senior management rol, zal een MBA u helpen de professionele en persoonlijke vaardigheden te behalen die u nodig heeft om te slagen. U heeft de gelegenheid om een ​​toegepast onderzoeksproject af te ronden om praktische oplossingen te creëren voor hedendaagse werkplekken.

De Master of Business Administration (MBA) is gericht op de behoeften van de zakelijke leiders van vandaag en morgen. De cursus bestaat uit 8 eenheden die expertise bieden in het creëren en beheren van wereldwijde bedrijven, leiderschap, strategie, boekhouding, economie en financiën, marketing, ondernemerschap en bedrijfsethiek.

Je werkt nauw samen met ons academisch team en kiest voor keuzevakken uit de sectoren Business Management, Economics en Health Management om een ​​specialistische kwalificatie te creëren die past bij uw doelen.

Deze cursus staat afgestudeerden af ​​met professionele expertise in bedrijfsadministratie die door de werkgevers wereldwijd hoogst gewaardeerd wordt. Murdoch MBA-afgestudeerden zijn goed gelegen om lonende carrières en leidersrolrollen te vervullen binnen bedrijfs-, overheids- en niet-gouvernementele organisaties (NGO's).

Cursus Structuur

Elke cursus heeft een kernset van eenheden die moeten worden ingevuld om te kunnen afstuderen. Naast deze kernenheden kunt u ook andere eenheden, genaamd algemene keuzevakken, kiezen om zelf een cursus te creëren.

Core Units

  • MBS661 Global Business in de Aziatische Eeuw - 6 punten
  • MBS6611 Global Business - 6 punten
  • MBS662 Bedrijfsleven, Samenleving en Milieu - 6 punten
  • MBS663 Leiding van de Engaged Enterprise - 6 punten
  • MBS664 Strategieën voor Groei en Uitmuntendheid - 6 punten
  • MBS546 Bedrijfsfinanciering - 3 punten
  • MBS539 Accounting voor Managers - 3 punten

Academische toelatingseisen

Erkende bachelor diploma of hoger en bewijs van twee jaar werkervaring; Of bevredigende voorbereiding voor de cursus door middel van eerdere studie of professionele ervaring. Engelse toegangsvereisten Alle studenten moeten voldoen aan de minimale Engelse eisen van Murdoch University door competenties in de Engelse taal te tonen.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen