Keystone logo
Neuro Business School

Neuro Business School

Neuro Business School

Invoering

Neuro Business School is gevestigd in Barcelona, Spanje, en biedt MBA-programma's, master- en bacheloropleidingen, online en/of face-to-face in het Engels.


Wij zijn de eerste business school die gespecialiseerd is in bedrijfsprogramma's met de bijdrage van nieuwe neurowetenschappelijke technologieën in alle programma's. Al onze programma's bevatten een onderdeel van Business Mindfulness, dat onze studenten helpt hun productiviteit en creativiteit te vergroten.


We bereiden onze studenten voor op aanpassing aan de wereldveranderingen in het zakelijke ecosysteem. We vragen ons af waarom onderwijs hetzelfde moet zijn als de verandering een constante is in onze wereld. Ook de onderwijssector heeft veranderingen nodig! En Neuroscience Business School biedt onderwijs dat is aangepast aan het echte en huidige leven.

Neuro Business School is een community waar u:

 • Volg een opleiding voor de 21e eeuw
 • Haal uw maximale persoonlijke, professionele en sociale potentieel
 • Maak contact met mensen die dezelfde dingen waarderen als jij
 • Verkrijg neurowetenschappelijke kennis voor ondernemers en leiders
 • Leer effectieve beslissingen te nemen

De belangrijkste kenmerken van de Neuro Business School gemeenschap:

 • Doel oriëntatie
 • Passie
 • Innovatie
 • creativiteit
 • empathie
 • Leiderschap
 • De open geest

Wij zijn gespecialiseerd in programma's voor leiders en ondernemers van de 21e eeuw

Verschil met Neuro Business School

Het verschil tussen Neuro Business School en andere business schools is dat we nieuwe neurowetenschappelijke hulpmiddelen toevoegen aan bedrijfsprogramma's. Wij bieden actueel en praktijkgericht onderwijs.

Visie van Neuro Business School

Het doel van NBS is het aanbieden van bedrijfseducatie door middel van geavanceerde tools en technieken.

Missie Neuro Business School

Bied studenten het meest up-to-date onderwijs, zodat ze een succesvolle professionele ervaring kunnen opdoen.

We richten ons op het ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden en professionele vaardigheden van onze studenten.

We leren onze studenten om te trainen in praktijken die gericht zijn op het bevorderen van essentiële gewoonten om te genieten van een optimale mentale en fysieke gezondheid en om de veerkrachtige kracht en energie te hebben die nodig is voor actie.

Neuro Business School -onderwijs

Neuro Business School biedt twee soorten lessen: face-to-face in Barcelona, Spanje, en live online. In al onze lessen hebben we de perfecte combinatie van theorie en praktijk. De lessen zijn erg dynamisch.

Neuro Business School heeft een streaming-klassensysteem gecreëerd dat onze studenten het gevoel geeft dat ze face-to-face lessen volgen. Online lessen lijken erg op offline cursussen, het enige verschil is dat onze studenten niet hoeven te reizen.

Onze waarden

Gepersonaliseerd onderwijs voor elke student

Onze studenten zullen niet alleen leren om optimaal analytisch, creatief, innovatief en dynamisch te zijn in actie, maar ook om te handelen binnen het kader van morele waarden die algemeen worden aanvaard als goed voor de vooruitgang van de mensheid.

Innovatie

Het onderwijssysteem verandert heel snel, wat je een jaar geleden hebt geleerd, heeft misschien geen waarde, of is zelfs achterhaald. Daarom passen we bij NBS elk semester onze programma's aan, zodat onze studenten het juiste onderwijs kunnen krijgen.

Flexibiliteit

We hebben een gemengd systeem van onze programma's gecreëerd dat onze studenten helpt om studies met hun werk te delen. Hoewel we vrij strikt zijn met het systeem van huiswerk en deadlines, zodat onze studenten hun doelen kunnen bereiken.

Werk en stages

Toekomstige werkgelegenheid is het doel van elke opleiding. NBS vindt het belangrijk dat alle studenten professioneel succesvol zijn en we doen ons best om dat te doen.

Vanaf de eerste lesdag heeft elke student toegang tot de Jobbank. Neuro Business School helpt u:

 • pas je cv aan;
 • stageplaatsen vinden terwijl je studeert;
 • een baan zoeken.

We kennen de behoeften van de arbeidsmarkt. We werken samen met tal van bedrijven om onze studenten aan de beste baan te helpen.

We werken ook samen met Michael Page, Page Personal en Club Marketing Barcelona. Dat helpt onze studenten aan stages en banen. Alle studenten en alumni Neuro Business School kunnen gebruik maken van de diensten van de Jobbank.

Wij bieden:

 • Up-to-date programma's aangepast aan de behoeften van de markt.
 • Masterclasses over het vinden van een baan.
 • Direct contact met internationale bedrijven en aanbevelingen.
 • Werk- en stageservice.
 • Bijles geven.

Hoewel we moeten benadrukken dat professioneel succes ook afhangt van de student: hun vaardigheden, houding en verlangen om een baan te krijgen.

accreditatie

Neuroscience Business School-programma's zijn geaccrediteerd door de SWISS School of Business Research , die is geaccrediteerd door Eduqua . Eduqua is het eerste kwaliteitscertificaat in Zwitserland voor publieke en private onderwijscentra.

toelatingen

Aanmeldingsprocedure:

Fase 1 - Online aanvraag

Om de online aanvraag in te dienen: voeg de vereiste documenten toe, meld u aan voor het video-interview en betaal 30 euro inschrijfgeld.

Lijst met documenten:

 • Paspoort of ID
 • CV (in het Engels of Spaans)
 • Laatste academische transcriptie
 • Motivatiebrief

Fase 2 - Video-interview

Duur 30 min - 60 min. Geen voorbereiding vereist.

Fase 3 - Resultaat van de aanvraag

Na twee of drie werkdagen, na ontvangst van de testresultaten, ontvangt u een e-mail of u al dan niet in aanmerking komt. Bij een positieve reactie heeft u 15 werkdagen de tijd om de plaatsreservering te betalen.

Fase 4 - Plaats reservering

Eenmaal geaccepteerd voor het programma, moet je het bijbehorende inschrijfgeld betalen. U kunt de betaling doen via een bankoverschrijving.

U dient de betaling te voldoen vóór de uiterste datum van de termijn vermeld in de toelatingsmail. Na inschrijving vindt geen restitutie plaats van het betaalde bedrag.

Bij een niet aan NBS toe te rekenen visumweigering wordt het geannuleerde bedrag wegens reservering van een plaats niet geretourneerd.

Fase 5 - Laatste betaling

U moet het volledige bedrag betalen. U kunt de betaling doen via een bankoverschrijving.

Er zijn twee betaalmethoden:

 • Eenmalige betaling met korting. Wat moet er 10 dagen voor de eerste dag van de start van de masteropleiding gebeuren?
 • Gespreid betalen. Het moet in de eerste 5 dagen van elke maand worden gedaan. In dit verband moet u ons op de hoogte stellen als u liever in termijnen betaalt vóór de eerste dag van de start van de master en ons het bijbehorende document bezorgen

Visum vereisten

Neuro Business School is een internationale business school met studenten uit meerdere landen.

Een langdurig studentenvisum, type D, is vereist voor alle buitenlanders die van plan zijn in Spanje te studeren, met uitzondering van burgers van de Europese Unie en staatsburgers van IJsland, Zwitserland, Liechtenstein en Noorwegen.

Het proces voor het verkrijgen van een visum is vrij eenvoudig:

 • Eerst moet u toelating tot de NBS aanvragen in het door u gekozen onderwijsprogramma. Bij aanvaarding van de inschrijving door NBS en betaling van het inschrijfgeld zal NBS de betreffende documentatie toezenden.
 • Vervolgens moet de student de documentatie voorbereiden en deze voorleggen aan de Spaanse ambassade of het consulaat-generaal in het land van verblijf.
 • De lijst met benodigde documenten kan variëren afhankelijk van het land waar u verblijft. Het is daarom raadzaam vooraf de ambassade te raadplegen. Het visum zal 90 dagen geldig zijn.

Eenmaal in Barcelona heeft u 1 maand de tijd om u te registreren (volkstelling) en een tijdelijke verblijfskaart aan te vragen. EU-burgers moeten de NIE aanvragen en niet-EU-burgers moeten de TIE aanvragen.

De student krijgt gedurende het hele proces de steun van NBS. Elke NBS-student ontvangt een studentenkaart en een jaar lidmaatschap van Club Marketing Barcelona, waarvan u profiteert omdat u deel uitmaakt van een belangrijk netwerknetwerk.

Statistieken

  Getuigenissen van studenten

  Locaties

  • Barcelona

   Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

  Vragen