Keystone logo
Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Neuroscience Business School

Invoering

Neuroscience Business School, gevestigd in Barcelona, Spanje, biedt MBA-programma's, masteropleidingen, diploma's en gesubsidieerde cursussen, online en/of face-to-face, voor bedrijven, zowel in het Spaans als in het Engels.

Wij zijn de eerste business school die gespecialiseerd is in Business-programma's met de bijdrage van nieuwe neurowetenschappelijke technologieën in alle programma's. Al onze programma's bevatten een onderdeel van Business Mindfulness, dat onze studenten helpt hun productiviteit en creativiteit te vergroten.

We bereiden onze studenten voor om zich aan te passen aan de wereldveranderingen in het zakelijke ecosysteem. We vragen ons af waarom het onderwijs hetzelfde moet zijn als de verandering een constante is in onze wereld. Ook de onderwijssector vraagt om veranderingen! En Neuroscience Business School biedt onderwijs dat is aangepast aan het echte en huidige leven.

Neuroscience Business School is een community waar je kunt:

 • Volg een opleiding voor de 21e eeuw
 • Krijg uw maximale persoonlijke, professionele en sociale potentieel
 • Maak contact met mensen die dezelfde dingen waarderen als jij
 • Verwerven van neurowetenschappelijke kennis voor ondernemers en leiders
 • Leer effectieve beslissingen te nemen

De belangrijkste kenmerken van de Neuroscience Business School -community:

 • Doel oriëntatie
 • Passie
 • Innovatie
 • creativiteit
 • Empathie
 • Leiderschap
 • De open geest
Wij zijn gespecialiseerd in programma's voor leiders en ondernemers van de 21e eeuw

Verschil van Neuroscience Business School

Het verschil tussen Neuroscience Business School en andere business schools is dat we nieuwe neurowetenschappelijke tools toevoegen aan zakelijke programma's. Wij bieden actueel en praktijkgericht onderwijs.

Visie van Neuroscience Business School

Het doel van NBS is om bedrijfseducatie aan te bieden door middel van geavanceerde tools en technieken.

Neuroscience Business School Missie

Bied studenten het meest up-to-date leren, zodat ze een succesvolle professionele ervaring kunnen opdoen.

We richten ons op het ontwikkelen van de persoonlijke vaardigheden en professionele vaardigheden van onze studenten.

We leren onze studenten om te trainen in praktijken die gericht zijn op het bevorderen van essentiële gewoonten om te genieten van een optimale mentale en fysieke gezondheid en om de veerkracht en energie te hebben die nodig zijn voor actie.

Neuroscience Business School Opleiding

Neuroscience Business School biedt twee soorten lessen: face-to-face in Barcelona, Spanje, en live online. In al onze lessen hebben we de perfecte combinatie van theorie en praktijk. De lessen zijn erg dynamisch.

Neuroscience Business School heeft een streaming klassensysteem gecreëerd dat onze studenten het gevoel geeft dat ze in face-to-face lessen zitten. Online lessen lijken erg op offline cursussen, het enige verschil is dat onze studenten niet hoeven te reizen.

Onze waarden

Onderwijs op maat voor elke leerling

Onze studenten zullen niet alleen leren om optimaal analytisch, creatief, innovatief en dynamisch in actie te zijn, maar ook om te handelen binnen het kader van morele waarden die universeel worden aanvaard als goed voor de vooruitgang van de mensheid.

Innovatie

Het onderwijssysteem verandert razendsnel, wat je een jaar geleden hebt geleerd heeft misschien geen gewicht of is zelfs achterhaald. Daarom passen we bij NBS onze programma's elk semester aan, zodat onze studenten passend onderwijs kunnen krijgen.

Flexibiliteit

We hebben een gemengd systeem van onze programma's gecreëerd dat onze studenten helpt studies te delen met hun werk. Hoewel we vrij strikt zijn met het systeem van huiswerk en deadlines, zodat onze studenten hun doelen kunnen bereiken.

Werkgelegenheid en stages

Toekomstige werkgelegenheid is het doel van elke opleiding. NBS geeft erom dat alle studenten professioneel succesvol zijn en we doen ons best om dat te doen.

Vanaf de eerste lesdag heeft elke leerling toegang tot de Jobbank. Neuroscience Business School helpt u:

 • je CV aanpassen;
 • vind stages terwijl je studeert;
 • een baan zoeken.

We kennen de behoeften van de arbeidsmarkt. We werken samen met tal van bedrijven om onze studenten aan de beste baan te helpen.

We werken ook samen met Michael Page, Page Personal en Club Marketing Barcelona. Dat helpt onze studenten aan stages en banen. Alle Neuroscience Business School studenten en alumni kunnen de Job Bank-services gebruiken.

Wij bieden:

 • Up-to-date programma's aangepast aan de behoeften van de markt.
 • Masterclasses over het vinden van een baan.
 • Direct contact met internationale bedrijven en aanbevelingen.
 • Arbeids- en Stageservice.
 • Studiebegeleiding sessies.

Hoewel we moeten benadrukken dat professioneel succes ook afhangt van de student: zijn vaardigheden, houding en verlangen om een baan te krijgen.

Accreditatie

Neuroscience Business School programma's zijn geaccrediteerd door de SWISS School of Business Research die is geaccrediteerd door Eduqua, evenals door UCAM, een door de staat erkende universiteit in Spanje. Eduqua is het eerste kwaliteitscertificaat in Zwitserland voor openbare en particuliere onderwijscentra.

toelatingen

Aanmeldingsprocedure:

Fase 1 - Online aanvraag

Om de online aanvraag in te dienen: voeg de vereiste documenten toe, meld u aan voor het video-interview en betaal 30 euro inschrijfgeld.

Lijst met documenten:

 • Paspoort of ID
 • CV (in het Engels of Spaans)
 • Laatste academische transcriptie
 • Motivatiebrief

Fase 2 - Video-interview

Duur 30 min - 60 min. Geen voorbereiding vereist.

Fase 3 - Resultaat van de aanvraag

Na twee of drie werkdagen, na ontvangst van de testresultaten, ontvangt u een e-mail of u al dan niet in aanmerking komt. Bij een positieve reactie heeft u 15 werkdagen de tijd om de plaatsreservering te betalen.

Fase 4 - Plaats reservering

Eenmaal geaccepteerd voor het programma, moet je het bijbehorende inschrijfgeld betalen. U kunt de betaling doen via een bankoverschrijving.

U dient de betaling te voldoen vóór de uiterste datum van de termijn vermeld in de toelatingsmail. Na inschrijving vindt geen restitutie plaats van het betaalde bedrag.

Bij een niet aan NBS toe te rekenen visumweigering wordt het geannuleerde bedrag wegens reservering van een plaats niet geretourneerd.

Fase 5 - Laatste betaling

U moet het volledige bedrag betalen. U kunt de betaling doen via een bankoverschrijving.

Er zijn twee betaalmethoden:

 • Eenmalige betaling met korting. Wat moet er 10 dagen voor de eerste dag van de start van de masteropleiding gebeuren?
 • Gespreid betalen. Het moet in de eerste 5 dagen van elke maand worden gedaan. In dit verband moet u ons op de hoogte stellen als u liever in termijnen betaalt vóór de eerste dag van de start van de master en ons het bijbehorende document bezorgen

Visum vereisten

We bieden al onze studenten de mogelijkheid om indien nodig een studentenvisum te verwerven voor on-campus en hybride programma's.

Het proces is eenvoudig:

 1. Vraag de gewenste opleiding aan bij NBS.
 2. Nadat je de acceptatiebrief hebt ontvangen en het inschrijfgeld hebt betaald, sturen we je de originele documenten die nodig zijn van onze school om het studentenvisum te verkrijgen.
 3. Vervolgens moet u uw documenten voorbereiden en presenteren aan de Spaanse ambassade of het algemeen consulaat in uw land. De lijst met documenten kan per land verschillen. Overleg met de ambassade om de vereisten te kennen.
 4. Wanneer u een beschikking en uw paspoort ontvangt, krijgt u een toegewezen visum dat 90 dagen geldig is.

Getuigenissen van studenten

Locaties

 • Barcelona

  Passeig de Gracia, 21, 08001, Barcelona

Vragen