Keystone logo
© TH OWL Marketing
New European College

New European College

New European College

Invoering

Op de campus van Wittenborg University of Applied Sciences München biedt het New European College een van de meest moderne en vooruitstrevende benaderingen van bedrijfsonderwijs in Duitsland. De academische combinatie van een op onderzoek gebaseerde benadering van onderwijs, verplichte projectweken in de echte wereld en voortdurende evaluatie zorgt ervoor dat studenten het hoogste niveau van duurzame inzetbaarheid bereiken in de 21e-eeuwse wereld van het bedrijfsleven.

München - Duitse economische locomotief

Gelegen in München, een van de rijkste en meest welvarende steden van Europa, hebben studenten geweldige kansen op toekomstige werkgelegenheid . De speciale combinatie van multinationale bedrijven (BMW, Munich Re, Allianz, Microsoft en nog veel meer) en lage werkloosheid maken München een zeer gewilde stad om te studeren en je carrière te ontwikkelen.

Persoonlijke aandacht

Kleine groepen (max. 25 studenten) zorgen voor veelvuldige interactie tussen onze studenten en docenten. Praktijkcases, opdrachten, simulaties en presentaties zijn enkele methoden waarmee onze studenten hun communicatievaardigheden kunnen ontwikkelen op basis van bedrijfsprincipes en -praktijken. Ons klasformaat bevordert één-op-één discussies met onze docenten om concepten, ideeën en problemen verder uit te werken. Binnen elk semester krijgen onze studenten een reeks mogelijkheden voor bedrijfsbezoeken aangeboden die gerelateerd zijn aan hun kerncursussen.

Internationale gemeenschap

Om studenten voor te bereiden op de wereldwijde zakenwereld, worden alle cursussen in het Engels gegeven. In combinatie met een internationale studieorganisatie en faculteit – 43+ nationaliteiten (27 talen gesproken op de campus) – krijgen studenten een bedrijfskundige opleiding die een sterke basis vormt voor hun internationale inzetbaarheid.

Uitkeringen voor buitenlandse studenten in München (Duitsland)

Tijdens je studie aan het New European College in München, Duitsland, mag je 20 uur per week werken tijdens het semester of 40 uur per week tijdens de zomervakantie. Daarnaast heb je na het afronden van een van de programma's recht op een visum voor 18 maanden om werk te zoeken (1,5 jaar toestemming om in Duitsland te blijven op zoek naar een baan). De administratie van de business school ondersteunt studenten actief bij het zoeken naar een stage of baan.

Ervaren faculteit

In lijn met de kernprincipes van ons programma, bereiden we onze studenten voor met de praktische vaardigheden en middelen die ze nodig hebben om te slagen door te zorgen voor de hoogste normen van lesgeven van ervaren academici en professionals uit de industrie.

De studenten van New European College studeren af met een Nederlands diploma van een door de staat erkende en geaccrediteerde Hogeschool in Nederland in het economische centrum van Duitsland - München. Alle programma's van New European College zijn geaccrediteerd door de Nederlandse NVAO en door FIBAA (Duits, Zwitsers & Oostenrijks).

Onze programma's:

Bachelor in de handelswetenschappen

Met kleine groepen, aanvullende cursussen en een sterke focus op de pragmatische aanpak bereidt ons bachelorprogramma je voor op een succesvolle zakelijke carrière.

specialisaties:

Master Bedrijfsmanagement (MBM)

De Master of Business Management is het academische pad naar het bedrijfsleven en de academische wereld. Het programma richt zich op de wetenschappelijke kant en de toepassing daarvan in Business Administration, Finance, Marketing en Management.

specialisaties:

Master of Business Administration (MBA)

De Master of Business Administration (MBA) is een academische carrièreboost geworden voor zowel ondernemers als bedrijfsmedewerkers. Globalisering vereist MBA-afgestudeerden met echt internationaal bedrijfsonderwijs.

specialisaties:

Ranglijsten

Top gerangschikt en geaccrediteerde graden

New European College werkt samen met Wittenborg University of Applied Sciences vanwege hun uitstekende reputatie en moderne, praktische benadering van bedrijfseducatie.

Wittenborg University is gerangschikt als de 4e 'Beste Kleine Hogeschool' van Nederland en is bekroond met de 2e Beste Bachelor of Business Administration-opleiding van Nederland.

Locaties

  • Munich

    Wolfratshauser Strasse 84, 81379, Munich

Vragen