Keystone logo
Nanhua University MBA Department of Management Science
Nanhua University

MBA Department of Management Science

Chiayi City, Taiwan

Request duration

Engels, Chinese

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Master of Management Science / speciale klassen

Zakelijke Department of Management Science masteropleiding is gepositioneerd als MBA, Department of educatieve doelstellingen "met communicatiediensten om samenwerking te bevorderen, bewust de studie van de kenmerken van het management talent," zo kenmerkend zijn curriculum systeem onderzoeksmethoden, service management, beheer van de wetenschap en zakelijke onderwerpen als verplichte vakken , management en marketing onderwerpen, bedrijfsethiek onderwerpen, taakbeheer onderwerpen, financieel management onderwerpen, thema's gedrag in organisaties, strategisch management topics, economisch beheer, goed beheer, toepassing van de statistieken voor de professionele basisvorming, als graduatiedrempel waar de economische management, management accounting toegepaste statistiek drie gangen kan transcripties beoordeeld door de Universiteit van (bijzondere) of het examen afleggen om vrijstelling, keuzevakken, ongeacht de modules, onderwerpen zijn besluitvorming, statistische methoden en data-analyse, multivariate analyse, kwalitatief onderzoek, systeemdenken, de markt analyse, analyse van investeringen, human resource management onderwerpen, ontwikkeling van menselijke hulpbronnen, motivatie en leiderschap, performance management, innovatie en ondernemend management, projectmanagement, kennismanagement en e-commerce onderwerpen zoals curriculum, blijkt uit onderzoek van de adviseur te begeleiden studenten om keuzevakken te maken ontworpen om te trainen studenten inderdaad Grote kerncompetenties, Business Department of Management Science Master Programma voor "Beheer thematische strategie", "master's thesis" is de totale hele cursus, altijd de hele cursus express check standaard zes kerncompetenties van nucleaire, instructeur, adviseur, Lid van het Comité op basis van een universele standaard te controleren of nucleaire student heeft wel zes kerncompetenties.

Quality doelen

MBA Vakgroep Management Science / speciale klassen

Onderwijs doelen:Foster communicatie en samenwerking hebben voor de dienst, bewust leren van de kenmerken van het leidinggevend personeel

Kerncompetenties:

  1. Professional Competence (professionele kracht) 2. bewust te bestuderen (levenskracht) 3. praktische toepassing (inhoudelijke kracht) 4. communicatie en samenwerking (communicatieve vaardigheden) 5. Sociale Zorg (Care Force) 6. lichamelijke en geestelijke Corning (mentale en fysieke kracht)

Cursus kenmerken:Die het gebied van bedrijfsvoering en besluitvorming wetenschappen (1) Beheer business domeinen: management science master studenten essentiële kennis, inzicht en discussie van de geavanceerde management gerelateerde cursussen, studenten om hun eigen onderzoek te vinden. (2) Besluit wetenschappen: het aantal opleidingsplaatsen analyse en besluitvorming vermogen van de gevorderde studenten door middel van studie en de toepassing van methoden van onderzoek, op het proefschrift schrijven, studenten hebben steeds de mogelijkheid om een ​​goede beslissers geworden, en kan worden toegepast op de toekomst van de arbeidsmarkt of verdere studie.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen