We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

© ©Nobel International Business School
Nobel International Business School

Nobel International Business School

Nobel International Business School

Invoering

NiBS is een particuliere boetiekschool in Ghana. Het werd opgericht om het verschil te maken met een nieuw soort onderwijsmodel dat is ontworpen om aan de behoeften van leidinggevenden te voldoen. Het leveringsmodel van het NiBS-programma is ontworpen rond drukke leidinggevenden, gemakkelijk te ervaren, innovatief en toekomstgericht.

Ons uitgangspunt is dat er een nieuwe dageraad is voor Afrika die leiderschapscreativiteit vereist om naar boven te komen en te schitteren. Afrika heeft leidinggevenden nodig met geavanceerde cognitieve leiderschapsvaardigheden om de beperkingen van de huidige leiderschapspraktijken te ontdekken, diepgaande inzichten te ontwikkelen in wat wel en niet werkt.

Waarom een doctoraatstitel geschikt voor u is

Er zijn veel redenen waarom leidinggevenden zoals jij deze zware taak op zich nemen, omdat ze weten wat hun tijd en geld nodig is voor een hogere opleiding. Interviews met onze studenten suggereren dat:

 • Velen willen voor zichzelf bewijzen dat ze de hoogste academische kwalificatie kunnen behalen en opinieleiders worden in hun beroep.
 • De meesten willen een blijvende erfenis nalaten - een proefschrift schrijven dat een nieuwe bijdrage levert aan de kennis en praktijk van bedrijfsmanagement in Afrika.
 • Sommigen willen hun kinderen en kleinkinderen de waarde van onderwijs en hard werken laten zien - dat u alles kunt bereiken waar u zich op richt.
 • Anderen willen nieuwe kennis en vaardigheden opbouwen om vooruit te komen in hun loopbaan, of nieuwe carrières aanknopen, zoals advisering of lesgeven.
 • Anderen willen verder gaan dan het leren van bestaande kennis naar een heel nieuw niveau - nieuwe kennis en praktijken creëren en delen om de manier waarop bedrijven werken te veranderen.
 • Sommigen willen op een gegeven moment een academische carrière nastreven om studenten te helpen zich te kwalificeren voor de echte wereld.
 • Hoe dan ook, de redenen waarom al onze studenten een betere wereld willen bouwen door nieuwe en interessante vragen te stellen, nieuwe antwoorden, nieuwe ideeën, kennis en praktijken te ontdekken om de bedrijfspraktijk en de samenleving te verbeteren.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164150_164040_NiBS-0001.jpeg" />

164150_164040_NiBS-0001.jpeg

Waarom voor NiBS kiezen

Steeds meer senior executives kiezen ervoor om hun buitenlandse doctoraat bij NiBS na te streven omdat we de zorgen en uitdagingen begrijpen waarmee drukke executives worden geconfronteerd bij het op zich nemen van de taak van doctoraatstudent, waaronder:

 • Jongleren met werk, gezin en proberen te knijpen in een doctoraatsstudie
 • Of u al dan niet de ondersteuning krijgt die u nodig heeft om door het programma te navigeren
 • Of u het programma met succes kunt afronden
 • Of je je diploma kunt behalen in de gewenste periode

Visie

Erkend worden als de leidende praktijkgerichte onderzoeksschool in Afrika die bedrijfsleiders en professionals gedurende hun loopbaan ontwikkelt, opleidt en opleidt.

Missie

Onze missie is om een leider te zijn in het ontwikkelen van opinieleiders die gewoonten van de geest hebben - tegelijkertijd flexibel en inzichtelijk, geïnformeerd door ervaring en toch gericht op innovatie, zodat ze agenten kunnen zijn van zowel economische welvaart als transformatieve sociale verandering in Afrika.

Onze oplossingen voor uw zorgen en uitdagingen

We waren een pionier in het executive doctorate-programma in Afrika. Als nieuwe business school zijn we begonnen met een schone lei, dus hebben we het anders gedaan om een directievriendelijk Graduate-On-Time (GOT) -model te creëren dat zorgt voor uw zorgen en uitdagingen, waaronder

 • Creatief programmaontwerp en levering - met de drukke leidinggevende in gedachten - Elke cursus wordt om de paar maanden gedurende 2-3 dagen (donderdag, vrijdag en zaterdag) gegeven. Voor een doctoraat volg je ongeveer 35 lesdagen gedurende het volledige 3-jarige programma. Het programmaschema wordt u ver van tevoren gegeven, zodat u uw drukke schema kunt plannen.
 • Fulltime Research Fellow Support -Onder afgesproken beleidsrichtlijnen assisteren fulltime research fellows je 24/7 bij onderzoek en artikelonderzoek (indien nodig), dataverzameling en -analyse, afronding van opdrachten, etc.
 • Tijdige afronding - U start de scriptie / het project vanaf de eerste dag - we helpen u in de eerste klas om uw onderwerp te ontwikkelen - geen tijdverspilling bij het zoeken naar onderwerpen. We combineren cursussen met het schrijven van scripties door ervoor te zorgen dat al je opdrachten verband houden met je scriptie. Het programma wordt de afgelopen 5 jaar door NiBS in Ghana aangeboden. Zeventig leidinggevenden uit Ghana, Nigeria en andere Afrikaanse landen zijn de afgelopen twee jaar al afgestudeerd aan het programma.
 • Combinatie van cursuswerk en scriptie - We combineren cursuswerk met het schrijven van scripties door ervoor te zorgen dat al je opdrachten verband houden met je scriptie. Dit zorgt voor snelheid en tijdige afronding door de problemen te vermijden die gepaard gaan met de traditionele methode van scriptie-afronding.
 • Workshops scripties schrijven - Op traditionele scholen is het schrijven van scripties ongestructureerd, ad hoc en eenzaam. We organiseren workshops voor het schrijven van scripties, die elk twee tot drie dagen duren, om professoren en onderzoeksmedewerkers de gelegenheid te bieden om het schrijven van je scriptie in een formele schoolomgeving te ondersteunen.
 • Hoog slagingspercentage - Tot dusverre behalen we een slagingspercentage van ongeveer 85% per cohort. In de afgelopen twee jaar hebben we 77 senior executives afgestudeerd uit Ghana, Nigeria en andere Afrikaanse landen.
 • Beurs - We bieden beurzen van aanzienlijke waarde aan studenten die aan bepaalde voorwaarden voldoen, evenals flexibele betalingsvoorwaarden.

Nobel International Business School","author_url":"","source":""}" alt="164151_164041_NiBS-0002.jpeg" />

164151_164041_NiBS-0002.jpeg

Locaties

 • Accra

  Accra, Ghana

  Vragen