Keystone logo
North Dakota State University

North Dakota State University

North Dakota State University

Invoering

North Dakota State University onderscheidt zich als een studentgerichte onderzoeksuniversiteit voor landbeurzen.

North Dakota State University

NDSU blinkt uit op het gebied van innovatief en technologiegedreven onderzoek, met meer dan $ 153 miljoen aan jaarlijkse onderzoeksuitgaven zoals gerapporteerd in de Higher Education Research and Development Survey van de National Science Foundation. NDSU staat vermeld in de Top 100 van openbare onderzoeksuniversiteiten in de Verenigde Staten voor onderzoek en ontwikkeling op het gebied van landbouwwetenschappen, psychologie en sociale wetenschappen, op basis van gerapporteerde onderzoeksuitgaven.

Hoofdcampus: Fargo, North Dakota, met Extension Service en Research Experiment Station-locaties in de staat.

Missie

Met energie en momentum komt North Dakota State University tegemoet aan de behoeften en aspiraties van mensen in een veranderende wereld door voort te bouwen op onze basis voor landsubsidies.

Visie

We stellen ons een levendige universiteit voor die wereldwijd zal worden geïdentificeerd als een hedendaagse grootstedelijke landbeursinstelling.

Kernwaarden

NDSU laat zich leiden door de volgende kernwaarden en principes:

Land-Grant

We weerspiegelen en bedienen geografisch en cultureel diverse bevolkingsgroepen. We delen institutioneel succes met de hele universiteit. We anticiperen en verwelkomen groei en service die zullen plaatsvinden op manieren die nog moeten worden bedacht. We omarmen onze unieke complexiteit als een landbeursuniversiteit op de Northern Great Plains. We blijven ons inzetten om mensen wereldwijd van dienst te zijn.

Mensen

We ontlenen kracht en vitaliteit aan elkaar en aan de diverse gemeenschappen die we bedienen. We voorzien een academische en sociale omgeving die bevorderlijk is voor intellectuele en persoonlijke ontwikkeling door de veiligheid en het welzijn van alle leden van de universitaire gemeenschap te bevorderen. We bevorderen uitmuntendheid door individuen die deelnemen aan beslissingen en hechten waarde aan samenwerking voor het algemeen welzijn.

Onderwijzen en leren

We bieden een superieure onderwijs- en leeromgeving binnen en buiten het traditionele klaslokaal. We promoten en waarderen liberaal, afgestudeerd en professioneel onderwijs in een collegiale omgeving waar uiteenlopende ideeën kunnen worden gedeeld. We bevorderen een omgeving die een leven lang leren bevordert met individueel gedefinieerde doelen.

Ethiek

We handhaven onze integriteit door principieel handelen en ethische besluitvorming.

Cultuur

We zullen de landbeursuniversiteit zijn die we willen zijn door verschillen in mensen en ideeën te verwelkomen en te respecteren. We ondersteunen de doelstellingen van het North Dakota University System en waarderen samenwerking met hogescholen en universiteiten over de hele wereld. We bevorderen de toegankelijkheid van onze programma's en diensten.

Verantwoordelijkheid

We hebben een speciale relatie met en zijn verantwoording verschuldigd aan de mensen van North Dakota. We streven er actief naar om bij te dragen aan de economische welvaart van onze regio en om de levenskwaliteit te verbeteren.

Kernboodschappen

North Dakota State University is een studentgerichte onderzoeksuniversiteit met landsubsidies - een economische motor die studenten opleidt, primair onderzoek doet, nieuwe kennis creëert en technologie bevordert. De universiteit biedt betaalbare toegang tot uitstekend onderwijs aan een vooraanstaande onderzoeksinstelling die onderwijs en onderzoek combineert in een rijke leeromgeving en toekomstige leiders opleidt die oplossingen zullen creëren voor nationale en mondiale uitdagingen die een betere wereld zullen vormen.

Ondersteunende feiten

Studentgericht

 • Onderwijs en onderzoek engageren en betrekken studenten in een meeslepende leeromgeving.
 • Academisch rigoureuze programma's in een rijke, diverse, ondersteunende gemeenschap.
 • Zesennegentig procent van de studenten is fulltime op de campus.
 • Cursussen die volgens de hoogste normen worden gegeven door hooggekwalificeerde docenten, onderzoekers en nationale experts.
 • Docenten en medewerkers richtten zich op het succes van studenten en op tijd afstuderen.
 • Afgestudeerden concurreren met succes, nationaal en wereldwijd.
 • Een sterke werkethiek drijft studenten, docenten en personeel.

Land subsidie

 • Combineert toegang met betaalbaarheid in een academisch strenge, veeleisende omgeving.
 • Creëert oplossingen voor steeds veranderende problemen in de echte wereld.
 • Trekt intellectueel kapitaal aan en houdt het vast dat de staat, natie en wereld ten goede komt.
 • Verspreidt kennis in de gemeenschap via Extension Service.
 • Smeedt zinvolle, productieve samenwerkingsrelaties met het bedrijfsleven, de industrie, non-profitorganisaties, de overheid en lokale en regionale gemeenschappen.
 • Bevordert de betrokkenheid van docenten en studenten bij dienstverlening aan de gemeenschap die het algemeen belang bevordert.
 • Creëert een kans voor vooruitgang en succes van de staatsburgers in de 21e eeuw.

Onderzoek Universiteit

 • Afgestudeerde en niet-gegradueerde studenten die rechtstreeks betrokken zijn bij onderzoek van wereldklasse.
 • Toponderzoekers in hun vakgebied geven les aan studenten.
 • Combineert intellectueel kapitaal, middelen en visie, waar ideeën kansen worden.
 • Trekt nieuwe niet-gegradueerde, afgestudeerde en doctoraatsstudenten, onderzoekers en inkomsten aan voor staat en regio.
 • Creëert en draagt nieuwe kennis over voortschrijdende technologie over.
 • Creëert intellectueel eigendom, wat nieuwe zakelijke kansen en banen creëert.
 • Verbreedt de economische basis van staat en regio.

Beurzen en financiering

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

 • Fargo

  811 2nd Avenue North, 58108, Fargo

Vragen