Keystone logo
© Eva Dang
Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Nottingham Trent University

Invoering

Nottingham Trent University opgericht in 1843, heeft een lange geschiedenis van het ontsluiten van potentieel, het doorbreken van barrières en het echt verschil maken in levens over de hele wereld.

Met meer dan 40.000 studenten en medewerkers verspreid over vijf universiteitslocaties, is Nottingham Trent University (NTU) een van de grootste en meest invloedrijke instellingen voor hoger onderwijs in het land. We zijn een universiteit die zich inzet voor betekenisvolle verandering en we hebben een breed scala aan prestigieuze prijzen ontvangen voor ons onderzoek, dynamiek en innovatie.

We zijn er trots op erkend te worden als een universiteit die haar armen voor iedereen opent. Een kwart van onze studenten komt uit huishoudens met een gezamenlijk inkomen van £ 15.000 of minder, en we waren de eerste universiteit die de sociale mobiliteitsbelofte van de regering ondertekende, waarmee we laten zien dat we ons inzetten om de vooruitzichten van jongeren uit kansarme milieus te verbeteren.

Onderwijs
Bij NTU zetten we ons in om een stimulerende en inclusieve leeromgeving te bieden ten behoeve van onze studenten, collega's en gemeenschappen.

Onderzoek
We werken rond vijf onderzoeksthema's die een antwoord bieden op uiteenlopende uitdagingen in het bedrijfsleven, de industrie, vrije beroepen en de samenleving.

Onderneming
Door samen te werken met experts van NTU, evenals onze partners en supporters, helpen we studenten, afgestudeerden, medewerkers en leden van onze gemeenschap om de vaardigheden, kennis en het vertrouwen te ontwikkelen die ze nodig hebben om te gedijen als ondernemer.

Kennis uitwisseling
Het is onze ambitie om erkend te worden als een kracht ten goede. We zijn gepassioneerd over het transformeren van levens door academische en maatschappelijke betrokkenheid en we werken samen met bedrijven en gemeenschappen om enkele van de grootste uitdagingen van de samenleving aan te pakken.

Dit is NTU. Dit is de universiteit, in een nieuw jasje gestoken.

We creëren de universiteit van de toekomst.

 • Een universiteit die uitnodigt, omvat en luistert — waar partnerschappen worden gewaardeerd, kennis wordt gedeeld en kansen voor iedereen toegankelijk zijn.
 • Een universiteit waar leren rechtstreeks verband houdt met de behoeften van de industrie: waar elke onderscheiding en onderscheiding een bevestiging is van onze dagelijkse onderwijsnormen, waarden en methoden.
 • Een universiteit die de status quo verstoort; die uitdagende vragen durft te stellen, in naam van inzicht en vooruitgang.
 • Een universiteit waar onderzoek wordt toegepast en niet abstract — waar het onderwijs ondersteunt, zinvolle antwoorden geeft en real-time het echte leven verbetert.
 • Een universiteit met de kracht en het doel om te transformeren, betere mensen te creëren en niet alleen betere afgestudeerden.

De Universiteit van de Toekomst is een project van nu, gebouwd op zes kernprincipes. Hier is hoe die principes werken bij NTU.

Campusfuncties

Van onze levendige stadscampus in het bruisende hart van Nottingham tot het idyllische landgoed Brackenhurst, we hebben een aantal universiteitslocaties in Nottingham en de omliggende gebieden.

We investeren voortdurend in onze terreinen, gebouwen en faciliteiten om een stimulerende en inclusieve leeromgeving te creëren waar iedereen van kan genieten.

Stadscampus
Van verbluffende architectuur tot een bekroonde Student's Union, de City Campus is het kloppende hart van NTU.

Clifton
Wonen en leren in Clifton? Dit is wat je moet weten over de Campus die echt een eigen leven leidt.

Brakenhurst
Gelegen op een terrein van 500 hectare met velden, bossen en water, is onze Brackenhurst-campus werkelijk adembenemend.

Confetti Nottingham
Ontdek het aanbod op onze Confetti Nottingham Campus, op slechts een steenworp afstand van de culturele en entertainmenthotspots van de stad en op korte afstand van NTU's City Campus.

Confetti Londen
Confetti, gevestigd in trendy Whitechapel, heeft nu een speciaal huis in Londen - een van de wereldwijde hoofdsteden van de creatieve industrieën, en een centrum van wereldklasse voor film, muziek, gaming en nieuwe media.

Mansfield-hub
Een van de nieuwste toevoegingen aan de NTU-familie, NTU in Mansfield, biedt opwindende kansen voor mensen en bedrijven in Mansfield en daarbuiten.

  Visum vereisten

  U moet ervoor zorgen dat u over de juiste immigratievergunning/visum beschikt voordat u aan uw reis begint.

  Ons bekroonde studentenondersteuningsteam biedt uitstekend advies en informatie over immigratiezaken en advies over hoe u een succesvolle visumaanvraag kunt indienen.

  We raden u aan om uw visumaanvraag van tevoren voor te bereiden en aan te vragen zodra u uw CAS ontvangt.

  Je kunt je studentenvisum aanvragen tot zes maanden voor aanvang van je academische opleiding.

  Houd er rekening mee dat op uw CAS nog drie maanden kan staan omdat dit een recente wijziging is, maar u kunt uw CAS nog steeds gebruiken om tot zes maanden voor aanvang van uw cursus een aanvraag in te dienen.

  U kunt het VK pas binnenkomen als uw visum is afgegeven. U kunt tot 1 maand voor de startdatum van de cursus arriveren (voor cursussen van meer dan zes maanden). U mag niet naar het VK reizen vóór de startdatum die op uw visum staat vermeld, ongeacht wanneer uw cursus begint.

  Beurzen en financiering

  We zijn verheugd om een aantal internationale beurzen aan te bieden aan nieuwe internationale en Europese studenten. In deze sectie vindt u ook onze internationale tarieven, samen met advies voor het doen van internationale betalingen.

  Ranglijsten

  • We zijn een van de populairste universiteiten van het VK
   derde plaats voor het aantal geaccepteerde aanbiedingen, gebaseerd op UCAS-acceptatiegegevens uit 2022
  • Moderne universiteit van het jaar
   NTU is er trots op The Times en The Sunday Times Modern University of the Year 2023 te zijn.
  • Universiteit van het jaar
   Whatuni Student Choice Awards 2023, waarmee we laten zien dat we ons inzetten om een studentenervaring als geen ander te bieden.
  • 2e meest duurzame universiteit ter wereld
   2022 UI GreenMetric World University-ranglijsten.

  Locaties

  • Nottingham

   Shakespeare Street, 50, NG1 4FQ, Nottingham

   Opleidingen

   Vragen