Keystone logo
© Oakland University
Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Oakland University - School of Business Administration

Invoering

De School of Business Administration aan de Oakland University is jouw toegangspoort tot een bloeiende carrière in het bedrijfsleven. Of je nu altijd al een toekomst in de zakenwereld voor ogen hebt gehad of net je interesses begint te verkennen, onze school biedt uitgebreide programma's die tegemoetkomen aan jouw ambities. Van bachelor- en masterdiploma's tot certificaatprogramma's, wij bieden de educatieve basis die nodig is om uw doelen te bereiken. Onze vooraanstaande faculteit, toegewijde adviesdiensten en strategische partnerschappen met bloeiende mondiale organisaties in onze nabijheid creëren een omgeving waarin bedrijfsstudenten van Oakland University toegang hebben tot uitgebreide professionele bronnen en ondersteuning. We geven prioriteit aan een kleine student-faculteitverhouding, waardoor persoonlijke aandacht voor elke student wordt gegarandeerd.

Onze focus op ervaringsleren en verbinding met een uitgebreid alumninetwerk verbetert uw voorbereiding op een succesvolle en lonende carrière verder. De Oakland University School of Business Administration beschikt over een elite AACSB-International-accreditatie voor het bedrijfsleven, die slechts in handen is van 5% van de business schools wereldwijd, en beschikt ook over de aanvullende accreditatie voor boekhouding, die in het bezit is van 194 scholen over de hele wereld. De school wordt door Princeton Review Best Business Schools, US News & World Report, CEO Magazine en meer erkend als een top business school. Kies Oakland University voor een opleiding die verder gaat dan het gewone en je voorbereidt op essentiële carrièrevoordelen waarmee je je kunt onderscheiden in het huidige competitieve zakelijke landschap.

Onze missie

De missie van de School of Business Administration is het bieden van kwalitatief hoogstaand onderwijs met ervaringsleren en mogelijkheden voor mondiaal begrip om succesvolle zakelijke professionals en leiders te ontwikkelen. Het bevordert een omgeving voor impactvol onderzoek en actieve betrokkenheid van de gemeenschap.

Onze visie

Streef ernaar om de business school bij uitstek te worden voor goed presterende studenten en werkgevers in Zuidoost-Michigan en daarbuiten. Streef naar nationale en internationale erkenning samen met collega-instellingen op het gebied van onderzoek en kwaliteit van onze programma's. Benut locatievoordeel om de regionale keuze te zijn voor prominente zaken- en gemeenschapspartners.

Campusfuncties

 • 1.443 hectare beboste heuvels en weilanden
 • Meer dan 50 grote gebouwen
 • Zes gemengde residentiehallen, twee studentenappartementencomplexen en vier Griekse huisjes
 • State-of-the-art recreatiecentrum en atletiekkoepel.
 • De thuisbasis van de OU Art Gallery, Meadow Brook Hall, Meadow Brook Theatre en Meadow Brook Amphitheatre

  toelatingen

  Het toelatingsbeleid voor afgestudeerden van Oakland University is selectief en het proces is competitief. Kandidaten voor toelating tot afgestudeerden moeten het bewijs overleggen dat zij de noodzakelijke academische voorbereiding hebben gehad om hen in staat te stellen het graduate programma waarvoor zij solliciteren te volgen.

  • Online aanvraag voor toelating tot de Oakland University Graduate School.
  • Officiële transcripties zijn vereist van alle postsecundaire onderwijsinstellingen waaraan de aanvrager een diploma heeft behaald (beginnend met het eerste baccalaureaat) en voor alle inschrijvingen voor cursussen op graduate niveau na het bachelordiploma.

  Internationale universitaire transcripties (onderwijsreferenties) moeten worden beoordeeld door een professionele dienst voor diplomawaardering. Oakland University accepteert alleen transcriptie-evaluaties die zijn ingevuld door een NACES-lidorganisatie (National Association of Credential Evaluation Service).

  Driejarig baccalaureaat

  Kandidaten met een driejarig baccalaureaatdiploma van een instelling buiten de VS zijn welkom op voorwaarde dat: 1) zij het diploma hebben behaald op het moment van aanmelding; 2) het diploma zou hen kwalificeren voor toelating tot een academisch graduate-programma in het land waar het werd behaald; en 3) hun diploma-evaluatie moet een cursus-voor-cursus (of gedetailleerde) transcriptie-evaluatie omvatten in plaats van de algemene transcriptie-evaluatie.

  Algemene document-voor-document evaluatie

  Een algemene document-voor-document evaluatie bevat een beschrijving van uw referenties, inclusief naam, toegekend jaar, naam van de bezochte instelling en het belangrijkste vakgebied. Het biedt ook het Amerikaanse equivalent voor elke referentie. Niet toegestaan voor 3-jarige baccalaureaatgraden.

  Evaluatie van transcripties per cursus (aanbevolen)

  Voor graduate programma's die meer gedetailleerde informatie vereisen, moet een aanvrager een transcriptie-evaluatie per cursus indienen. Een transcriptie-evaluatie per cursus geeft details over alle post-secundaire vakken met de overeenkomstige waarden uitgedrukt in termen van het Amerikaanse equivalente cursuscijfer, semestereenheden en crediteenheden voor elk onderwerp

  Omdat officiële transcripties moeten worden ingediend bij de evaluatiedienst, zijn officiële buitenlandse transcripties niet vereist door Oakland University

  • Twee officiële en originele formulieren voor aanbeveling voor toelating tot afgestudeerden.

  (Opmerking: voor sommige programma's zijn meer dan twee aanbevelingsformulieren vereist. Raadpleeg de hieronder vermelde programma-aanvraagvereisten voor het totale aantal aanbevelingen en specifieke vereisten voor de aanbevelingen.)

  • Bewijs van Engelse taalvaardigheid

  Internationale aanvullende aanvragen en ondersteunende documentatie moeten worden ingediend voordat aan internationale aanvragers het certificaat van geschiktheid (I-20) kan worden afgegeven. Dit certificaat is vereist voor het aanvragen van een studentenvisum bij de Amerikaanse ambassade of het consulaat.

  Deadlines en beoordeling voor afgestudeerden

  Nadat de aanvraag is ontvangen bij het Graduate Admissions Office, wordt deze ingevoerd in het universitaire studentensysteem en wordt er een toelatingsdossier opgesteld. Daarna worden academische referenties bevestigd om in aanmerking te komen en worden de vereiste documenten voor algemene toelating en het beoogde programma beoordeeld op volledigheid. Voltooide toelatingsbestanden worden gedeeld met het beoogde programma voor toelatingsbeoordeling. Deadlines voor toelating variëren per programma. Aanvragers wordt geadviseerd de toelatingsdeadline voor het beoogde studieprogramma in deze catalogus te bevestigen.

  Internationale aanvragen worden beoordeeld voor toelating tot het herfst-, winter- en zomersemester. Om voldoende tijd te garanderen voor beoordeling en afgifte van I-20's, moeten internationale aanvragen ten minste zes maanden vóór de gewenste datum van beoogde inschrijving bij de universiteit worden ingediend. Alle internationale aanvraagmaterialen moeten worden ingediend door

  • 1 mei voor herfsttoegang
  • 1 september voor wintertoegang
  • 1 januari voor zomertoegang.

  Beurzen en financiering

  Geïnvesteerd in het succes van studenten. Dankzij de steun van genereuze alumni en partners is de Oakland business school blij dat ze elk jaar meer dan 40 beurzen, met een totaalbedrag van meer dan $100.000, kan toekennen aan bedrijfskundestudenten uit alle studierichtingen. Prijzen variëren van $ 1.000 tot $ 5.000.

  U kunt zich eenvoudig aanmelden met één online aanvraag om in aanmerking te komen voor alle beurzen van Oakland University. Deze applicatie koppelt studenten aan de beurzen waarvoor ze mogelijk in aanmerking komen. De criteria en vereisten voor beurzen variëren en kunnen een kort essay of een aanbevelingsbrief omvatten.

  Locaties

  • Rochester Hills

   275 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

  • Rochester Hills

   608 Varner Dr, Rochester Hills, 48309-4485, Rochester Hills

   Vragen