Keystone logo
© BIMM University
Oxademy Business School

Oxademy Business School

Oxademy Business School

Invoering

Oxademy Graduate School is een professioneel en wetenschappelijk onderwijs provider gevestigd in de stad van Oxford, 's werelds meest gerenommeerde leren hub. Bij Oxademy, werken we met een uitgebreid netwerk van onderwijsspecialisten in Oxford van wereldklasse geleid online leren te leveren aan in aanmerking komende studenten.

Hoe we werken

Onze programma's geven de studenten alles wat ze nodig hebben om succesvol te zijn. Dit omvat een self-discovery programma, kritisch denken, leiderschap en ondernemerschap opleiding, baan overname coaching, lopende mentorsjo [, stagemogelijkheden ... en natuurlijk, een erkend certificaat of diploma na je afstuderen.

Technologie

Oxademy's innovatieve, geavanceerde afstandsonderwijs platform is gebaseerd op een eigen kader (OxABL ©), die een logische structuur biedt voor online onderwijs. Aan de basis van onze programmering is een "menselijke cognitieve systeem" en een "Instructional Design" die ons in staat stelt om zich te concentreren op de manier waarop leerlingen informatie verwerken ... zodat we beter kunnen betrekken door middel van synchrone en asynchrone leermethoden. We hebben onze eigen e-learning platform (ELO), die verschillende technologieën neemt om een ​​naadloze en productieve leerervaring te creëren ontwikkeld. Belangrijker nog, onze ELO stelt ons in staat om te gaan met studenten (online en offline), houd ze gemotiveerd en automatisch begrijpen van het gedrag van succesvolle studenten. Dit alles wordt geleverd via een cloud-gebaseerde oplossing die "Mashware" (een kruising van mashups en courseware), live interactieve lessen, student-leraar interactie, een LIVE-student response systeem ondersteunt, en een Intelligent Learning Pattern Analyser.

Dit is allemaal over het internet via afstandsleren.

Locaties

 • Oxford

  Clarendon House, 52 Cornmarket Street

  • Hong Kong

   21st Floor, Fortune Centre, 46-48 Yun Ping Road, Causeway Bay

   • Shanghai

    1501, 15/F, L'Avenue Shanghai, 99 Xianxia Road

    • Kuala Lumpur

     Suite 1403, A-3-1 Block A Northpoint Offices, Mid Valley City, No.1 Medan Syed Putra Utara,

     • Mumbai

      Marine Chambers, 11 New Marine Lines Mumbai

      • Lagos

       No 2, Olele Street, off Omiyale Street, Ejigbo-Lagos

       • Tokyo

        152-0003 Tokyo, Meguro Ward, Himonya 3-12-20

        Vragen