Keystone logo
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University Uitvoerend mba programma
Peter F. Drucker and Masatoshi Ito Graduate School of Management, Claremont Graduate University

Uitvoerend mba programma

0 Semesters

Engels

Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Executive Management Programme van de Drucker School (EMP) is op zoek naar professionals die succesvol zijn in het bedrijfsleven, maar willen zich voorbereiden op toekomstige vooruitgang. We streven naar afgeronde personen die sterke analytische en communicatieve vaardigheden hebben, evenals een record van de bevordering van het management. Wij selecteren studenten uit een breed scala aan industrieën en achtergronden. Wij willen mensen die zowel in ons dynamische klasomgeving ten goede komen als bijdragen. Kandidaten voor het EMP moeten een minimum hebben van:

* Vijf jaar midden- of hoger niveau management of professionele ervaring.
* Een bacheloropleiding van de VS of het equivalent daarvan

We hebben geen GMAT of GRE nodig voor toelating tot het EMP. Wij hebben nodig:

- Een Claremont Graduate University applicatie (gedrukt of online)

- Officiële exemplaren van alle academische en gediplomeerde academische transcripties.

- Drie brieven van aanbeveling.

- Uw carriereverklaring.

- Jouw CV.

- TOEFL resultaten voor internationale studenten.

- Een aanvraagvergoeding van $ 60,00.

- Een persoonlijk gesprek met jou. Dit kan worden gepland nadat uw aanvraag is ontvangen.

Drucker Executive Management Programme (EMP) studenten komen uit een ongelooflijk breed spectrum van industrieën - corporate, private, governmental and non-profit - en een breed scala van etnische achtergronden. Deze diversiteit introduceert een verscheidenheid aan perspectieven in het klaslokaal, waardoor levendige en inzichtelijke discussies worden opgewekt. U zult onder de indruk zijn van de kennis, ervaring en nieuwe standpunten van uw collega's en hoe ze u beter inzicht krijgen in het bedrijfsleven van vandaag, zowel binnenlands als globaal.

Het brede scala aan kennis die onze studenten naar het klaslokaal brengen, moedigt u aan om idees te openen die u niet de kans had gehad om te verkennen zonder hier te komen. Het geeft u de kans om op diepe manieren te denken, buiten uw eigen ervaring te springen en om de problemen die de wereld beïnvloeden, overwegend te overwegen.

Uit studenten worden opgemerkt dat ze graag willen leren van andere industrieën en omgevingen dan hun eigen. Het is niet ongewoon dat onze faculteit commentaar geeft op hoe indrukwekkend zij zijn met het aantal studenten die ervoor kiezen om te werken aan projecten die niet direct verband houden met of verbonden zijn met een student of bedrijf.

Op de Drucker School ontmoedigen we grenzen. U wordt aangemoedigd om zo veel mogelijk te interageren met andere studenten, alumni en huidige vooruitzichten, evenals hun gezinnen. Het is onderdeel van onze inspanningen om verbindingen en gemeenschappen te bevorderen die verder gaan dan het klaslokaal en uw persoonlijke en professionele netwerk verhogen. Als u advies wenst over een werkprobleem, kunnen we u zelfs contact opnemen met faculteit, studenten of alumni met ervaring die kan helpen.

Samenvatting van onze EMP studenten
Gemiddelde leeftijd: 42
Gemiddelde jaren ervaring in de management: 15

Percentage vrouwen: 45%

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Executive MBA in bedrijfsinnovatie
    • Trieste, Italië
  • Master of Business Administration (MBA)
    • St. Cloud, Verenigde Staten
  • Master in de industriële en systeemtechniek/MBA - residentieel
    • Auburn, Verenigde Staten