We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Pebble Hills University

Invoering

Pebble Hills University

Pebble Hills University is een echt internationaal en carrière-gerichte universiteit die online bachelor-, master- en doctoraatsprogramma's voornamelijk biedt voor lerende volwassenen. Klassikale programma's zijn ook beschikbaar via ons netwerk van partners wereldwijd.

Een echt International University

Pebble Hills University is een team van toegewijde professionals, academici en intellectuelen die zijn nauwgezet in hun vakgebied en hebben hardnekkig gewerkt om PHU een werkelijk transnationale universiteit te maken.

Afstandsonderwijs en Global Klaslokalen

Pebble Hills universiteit heeft de kenmerken van zowel open, virtuele en boot camp gecombineerd door het opzetten van succesvolle samenwerkingsverbanden met respectabele educatieve organisaties in Azië en Afrika, die moeite hebben met de communicatie met de centra voor onderzoek en ontwikkeling in de ontwikkelde landen.

Trouwens, het is een van de toonaangevende universiteiten in de wereld om zeer nuttig programma's om de studenten en professionals bieden. De universiteit gelooft in het leveren van kwaliteit van het onderwijs door het gebruik van de nieuwste technologie met een hoge academische standaarden. We hebben uitstekende teamleden om de studenten te ondersteunen met het oog op het beste onderwijs in de wereld te bieden. Over de hele wereld, hebben we de educatieve partners en onze erkenningen over de hele wereld bewijzen dat we de leider op het gebied van onderwijs.

Leerervaring in PHU

U zult ervaren op verschillende manieren van het onderwijs op afstand met Pebble Hills University, die uw behoeften, bijvoorbeeld: Asynchronous Delivery, Synchrone Delivery, interactieve e-learning technologie met audio, Credit voor het testen en andere e-learning / afstandsonderwijs aangeboden door onze strategische partners.

Globaal netwerk

Pebble Hills universiteit heeft leercentra of agenten in het hart van enkele van 's werelds meest invloedrijke markten voor verschillende programma's:

  • Hong Kong - Zaken, Management, Psychologie, Coaching, Engineering programma's
  • India - TESOL, TEFL, Educational Administration, Early Education, Pre-en primair onderwijs
  • Groot-Brittannië en het Midden-Oosten - Healthcare Management, International Supply Chain and Management

Bij PHU, zult u in staat om de mogelijkheid van het verkrijgen van een betaalbare, geaccrediteerd en erkend diploma door de PHU gebaseerd op onze samenwerking met verschillende universiteiten geaccrediteerd door verschillende accreditatieorganisaties verkennen.

Assessment Verworven Competenties

PHU accepteren credits overdragen royaal en we bieden tal van online cursussen voornamelijk in Business, Management, Financiën, Sociale Wetenschappen, Informatietechnologie en Project Management. Betaalbaarheid is ook onze grootste zorg. Onze online cursussen zijn betaalbaar voor zeker dat de meeste mensen kunnen worden geprofiteerd van een opleiding te maken. We gunnen krediet voor je leven / werkervaring en ook professionele ontwikkeling cursussen. Scholarship en flexibele aflevering opties zijn beschikbaar om ervoor te zorgen dat je niet zou aarzelen om te studeren als gevolg van uw financiële zorgen

.

Global studenten en alumni

Onze afgestudeerden werken met een uitstekende lokale bedrijven en multinationals zoals HSBC, Prudential, Holiday Inn, Sun Life Financial, Allied American University, Schlumberger, Pfizer, Hotwire Insurance, SITA, KG Group, Manulife Financial, Philip Life Assurance Public Company Limited, G4S Cash Solution, Amerikaanse Universiteit van Beiroet., enz.

Hoe nu verder?

Om te gaan met de concurrentie op de markt, werkende volwassenen zijn enthousiast om te studeren. Je moet proberen om de vaardigheden van de selectie en het onderhoud van het doel in het leven te prenten. Terwijl besteden uw energie in de uitoefening van academische uitmuntendheid, moeten aanzienlijke inspanningen worden gedaan om spirituele ontwikkeling. Aangezien in de tijden van stress, zou dit u de broodnodige innerlijke kracht om door te gaan met je missie. De beste studie mode voor werkende volwassenen zou leren op afstand, dat is praktisch voor hen om hun werk, gezin en studie in evenwicht zijn.

Global business groeit, dat is waarom je een mondiale instelling met een radicale visie richting van het onderwijs nodig hebben. Als gevolg van een onderwijssysteem gebaseerd op echte wereld waarden, de opgedane kennis kan gemakkelijk en praktischer worden opgenomen in het desbetreffende gebied.

Locaties

  • USA Online

    USA Online, Verenigde Staten

    Vragen