Keystone logo
Porto Business School

Porto Business School

Porto Business School

Invoering

DE UNIVERSITEIT VAN PORTO

De Universiteit van Porto (U.Porto), opgericht in 1911, behoort volgens de meest recente internationale ranglijstsystemen tot de 200 beste Europese universiteiten. U.Porto, een van de meest internationale universiteiten van Portugal, heeft een volledig uitgeruste campus in de stad die een optimale academische, wetenschappelijke en ook sociale en culturele ervaring garandeert.

Porto Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/49/49037_portobusinessschool.png" alt="Porto Business School" />

Redenen om te kiezen voor alt="Porto Business School

Met een consistente aanwezigheid in de Financial Times-ranglijst sinds 2011, is alt="Porto Business School een van de beste European Business Schools (#62, in 2016) en een van de 30 beste business schools als het gaat om Custom en Open Executive Education Een bekroonde school, alt="Porto Business School heeft de afgelopen jaren verschillende internationale erkenning gekregen:

  • AMBA's Ondernemerschapsprijs (2012, 2014)
  • AMBA's MBA Student van het jaar (2014)
  • John Molson MBA Case Competitie (2015, 2011)
  • Idea2ProductCompetition/Univ.Texas-Austin(2010)

alt="Porto Business School is het resultaat van een actieve samenwerking tussen de Universiteit van Porto en 36 bedrijven, nationaal en internationaal - waardoor de school een evenwicht kan vinden tussen de kwaliteit en strengheid van de academie en de echte bedrijfswereld, waardoor alt=" Porto Business School omgetoverd tot een echt laboratorium om te onderzoeken hoe u eersteklas managementconcepten het beste kunt toepassen op de echte zakenwereld.

alt = "Porto Business School is de Business School aan de grootste Portugese universiteit, de Universiteit van Porto. Haar missie is het geven van graduate cursussen en geavanceerde executive managementtraining, complementaire activiteiten met een permanente betrokkenheid op het gebied van toegepast onderzoek en zakelijke dienstverlening alt="Porto Business School brengt de vaardigheden en ervaring samen van de voormalige EGP-UP en ISFEP, een opleidingsproject voor leidinggevenden dat met succes werd ontwikkeld binnen de Economische Faculteit. Als basishulpmiddel heeft alt="Porto Business School een onderwijzend personeel met lange ervaring in onderwijs en onderzoek, van de Universiteit van Porto (Economie, Engineering, Recht en Psychologie en Pedagogische Wetenschappen), waaraan twee andere onderwijscategorieën zijn toegevoegd : managers met academische opleiding en solide zakelijke carrières, en docenten van buitenlandse universiteiten, namelijk Noord-Amerikaanse (Central Florida, Massachusetts, Miami en New Orleans) en Europese (oa London Business School en het Business Institute). soortgelijke buitenlandse scholen, die in sommige gevallen al sinds 1988 bestaan, zorgen voor een hoge mate van internationalisering in haar activiteiten.

Je levensveranderende reis begint hier.

Porto

Een stad van ondernemers is de op een na grootste stad van Portugal en een van de belangrijkste economische en industriële centra van het land. Sterk verbonden met handel en liefde voor vrijheid - zozeer zelfs dat het Cidade Invicta (Ongeslagen stad) wordt genoemd, staat Porto bekend om de charmes van zijn historische centrum (UNESCO Werelderfgoed sinds 1996) maar ook om zijn dynamiek - de 21e- eeuw Porto is een moderne en levendige stad die nooit stopt. De groene ruimten en sportterreinen, het uitgebreide openbaarvervoersysteem en de drukke cultuur en het nachtleven maken het een leuke en opwindende stad, 24 uur per dag. De laatste jaren is Porto ook een haven geworden voor bezoekers van over de hele wereld. Porto was een echte go-to-place, twee keer verkozen tot "Beste Europese bestemming" door European Consumers Choice, en werd in 2015 door The Guardian beschouwd als een van de top 40 populaire bestemmingen. Als het op mode en design aankomt, verslaat Porto zelfs Parijs, volgens Bloomberg, dat de stad onlangs heeft uitgeroepen tot Europa's Hot New Shopping Capital.

Locaties

  • Porto

    Avenida Fabril do Norte, 425 Matosinhos Portugal, 4460-312, Porto

Vragen