Keystone logo
Presidio Graduate School Dubbele MBA l MPA-graad in duurzame oplossingen
Presidio Graduate School

Dubbele MBA l MPA-graad in duurzame oplossingen

San Francisco, Verenigde Staten

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

USD 1.255 / per credit

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

173721_171982_button_lees-meer-op-de-instellingen-website2.png

Dubbel MBA/MPA-overzicht

Lezing Sustainable Finance Multisector heeft de toekomst. De kansen en uitdagingen van het heroriënteren van sociale en economische systemen naar meer rechtvaardige, inclusieve en duurzame modellen zijn enorm. Te groot voor de private sector of het publiek alleen. Deze grote uitdagingen vragen om multisectorale oplossingen. Moderne leiders weten dat in complexe systemen transformatieve, duurzame innovatie en blijvende verandering multisectorale samenwerking vereisen. Of het nu op mondiaal, nationaal of lokaal niveau is, er is betrokkenheid en samenwerking van belanghebbenden nodig om synergieën tussen sectoren te ontdekken en vervolgens de activiteiten op elkaar af te stemmen om resultaten te behalen. Het is wat we de Presidian Way noemen.

De Presidio Graduate School MBA/MPA Dual Degree geeft studenten de kennis, vaardigheden en tools om samenwerking in meerdere sectoren te leiden. Studenten verdienen twee masteropleidingen: een MBA en een MPA in Sustainable Solutions. Dit curriculum met 68 studiepunten combineert het beste innovatie-onderwijs in de particuliere sector met geavanceerde training in de publieke sector. Dual Degree-afgestudeerden zien het hele speelveld - zowel vanuit het perspectief van de institutionele als de particuliere sector. Het is het soort visie dat essentieel is voor leiderschapsrollen in industrieën die zich uitstrekken over de publieke en private sector - en voor degenen die commerciële en beleidsdoelen willen afstemmen op duurzame resultaten.

Programma-indeling:

De Dual Degree is gebouwd op hetzelfde fundament als onze MBA- en MPA-opleidingen, die nauw met elkaar zijn geïntegreerd. Het volgt de kenmerkende PGS-systeembenadering van duurzaam beheer - waarbij de nadruk wordt gelegd op brede input en buy-in van belanghebbenden om fundamentele vooruitgang en transformatieve verandering mogelijk te maken. Ervaringsgerichte leerprojecten bieden studenten de mogelijkheid om in het echte leven te oefenen wat ze in de klas leren. Deze aanpak stelt afgestudeerden in staat om complexe intersectorale uitdagingen aan te gaan.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • MBA in duurzaam beheer
    • Lisbon, Portugal
  • Internationale MBA Focus Internationaal & Duurzaam Management (Dual Degree)
    • Bremen, Duitsland
  • Master of Business Administration in duurzaam chemiebeheer
    • Lüneburg, Duitsland