Keystone logo
© The University of Fredericton
Queen's University Queen's School of Business

Queen's University Queen's School of Business

Queen's University Queen's School of Business

Invoering

Queen's University is een van Canada's toonaangevende universiteiten met een internationale reputatie op het gebied van wetenschap, onderzoek, sociale doelen en spirit. Queen's staat bekend om haar onvergelijkbare 24-uurs leeromgeving. Geweldig onderwijs, geweldige studenten, gemeenschap en traditie - dit zijn de kenmerken van de Queen's-ervaring.


Queen's School of Business is een van 's werelds meest vooraanstaande businessscholen, die consequent internationale topklasseringen voor haar programma's in de wacht sleept. De reputatie van wereldklasse van deze kleine, elitaire school is een bewijs van de hoge kwaliteit van de programma's, de faculteit en de studenten - die uit Canada en het buitenland komen.

Opgericht in 1937, blijft de School innoveren om ervoor te zorgen dat het de beste business opleiding in de wereld biedt, en de academische uitmuntendheid en uitzonderlijke ervaring die de kenmerken zijn van elk Queen's programma.

Het aanbod van MBA-programma's van de School omvat het veelgeprezen Queen's full-time MBA, dat door het tijdschrift BusinessWeek is uitgeroepen tot nummer 1 in de wereld buiten de VS. Het is ook de thuisbasis van Canada's meest gerespecteerde Executive MBA-programma, dat nationaal via videoconferentie in steden in heel Canada wordt aangeboden. Het Cornell - Queen's Executive MBA-programma biedt een internationaal perspectief aan studenten van beide kanten van de grens die zowel een Queen's MBA als een Cornell MBA behalen. Queen's Accelerated MBA for Business Graduates is het eerste programma in zijn soort dat speciaal is ontworpen voor mensen met een undergraduate graad in het bedrijfsleven.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Locaties

  • Toronto

    Queen's School of Business Goodes Hall Queen's University 143 Union St. Kingston, K7L 3N6, Toronto

    Vragen