Keystone logo
Queen's University Queen's School of Business Cornell-Queen's Executive MBA
Queen's University Queen's School of Business

Cornell-Queen's Executive MBA

17 Months

Request teaching languages

Deeltijd

Request application deadline

Sep 2024

USD 96.152

Blended

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Cornell - Queen's Executive MBA is het enige EMBA-programma in zijn soort ter wereld. Het wordt mogelijk gemaakt door een samenwerkingsverband tussen twee van de beste business schools van Noord-Amerika - Queen's School of Business en Johnson Graduate School of Management van Cornell University.

Het programma duurt 17 maanden en wordt aangeboden in verschillende steden in Canada en de Verenigde Staten.

Cornell - Queen's Executive MBA biedt een unieke en boeiende kans om in 17 maanden zowel een Queen's MBA als een Cornell MBA te behalen terwijl je blijft werken. Het is een uitzonderlijk programma voor managers en leidinggevenden met internationale zakelijke ambities.

Wat dit programma echt uniek maakt, is dat je klassikale ervaring wordt gedeeld door deelnemers in zowel Canada als de Verenigde Staten. De ideeën, perspectieven en tools die je tijdens het programma opdoet, zullen een krachtige en blijvende impact hebben op jou en je carrière. Ons bewezen leermodel combineert interactieve klassikale sessies, casestudy's en praktijkoefeningen om een uitzonderlijke managementopleiding te bieden.

De kern van Cornell - Queen's Executive MBA is ons geloof in de kracht van teams. Vanaf je eerste klas tot aan je afstuderen maak je deel uit van een high-performance team dat een afspiegeling is van en je beter voorbereidt op de arbeidsmarkt.

Verdien een Ivy League MBA terwijl je blijft werken


Afgestudeerden van het programma verdienen zowel een Cornell MBA als een Queen's MBA, diploma's die overal ter wereld deuren openen. Cornell is de grootste van de acht prestigieuze Amerikaanse universiteiten die samen bekend staan als de Ivy League.

De Johnson Graduate School of Management van Cornell University is door de Financial Times en BusinessWeek consequent gerangschikt onder de beste businessscholen ter wereld.

BusinessWeek rangschikt Queen's School of Business momenteel als nummer 1 in Canada en als een van de beste ter wereld voor hun Executive MBA, full-time MBA en open-inschrijving Executive Education.

Verruim uw kansen en versnel uw carrière


Cornell - Queen's Executive MBA biedt je een internationaal bedrijfsperspectief en de vaardigheden om de uitdagingen van de hedendaagse mondiale bedrijfsomgeving aan te gaan. Als je zowel een Cornell MBA als een Queen's MBA hebt, vergroot je je waarde voor je organisatie en kun je de kansen krijgen waarvan je hebt gedroomd.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen