Keystone logo
Rafik Hariri University Master of Business Administration (MBA)
Rafik Hariri University

Master of Business Administration (MBA)

Mechref, Libanon

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Oct 2024

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Master of Business Administration (MBA) programma aan het College of Business Administration (CBA) is een afgestudeerd opleiding programma, zorgvuldig ontworpen en doorlopend beoordeeld en bijgewerkt, zodat studenten geïnteresseerd in gevorderde studies, hun ambities na te streven, in het kader van het toevoegen waarde voor de verbetering van de samenleving en de mensheid.

Het programma combineert hedendaagse theorieën met echte wereldtoepassingen en beste praktijken, in het kader van internationale normen en verwachtingen. Bijgevolg benadrukken onderwijsmethoden en benaderingen de case-methode, het leren door te doen en de doordachte integratie van online en informatietechnologieën.

Bovendien is de breedte en diepte van het programma ontworpen om ervoor te zorgen dat afgestudeerden na afstuderen de zakelijke wereld kunnen aansluiten, of verder gaan met geavanceerde academische en / of toegepaste studies.

Missie

De missie van het MBA is om een ​​duurzame leeromgeving te creëren die bevorderlijk is voor het ontwikkelen van professionele leidinggevende leiders, in staat en bereid om economische en maatschappelijke waarde toe te voegen aan de maatschappij en de mensheid, in welke contexten ze leven of dienen.

Specialisatie Opties

Studenten die in het MBA-programma worden toegelaten, kunnen hun nadruk kiezen op: Algemene Bedrijfsadministratie of Olie- en Gasbeheer.

Programma Toelatingseisen

Toon uw toewijding en bereidheid om te slagen op de business school door het GMAT-examen af te leggen - het meest gebruikte examen voor toelating dat uw kritisch denk- en redeneervermogen meet.

Download de GMAT-miniquiz om een voorproefje te krijgen van de vragen die u in het examen zult tegenkomen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Masterdiploma in bedrijfskunde - MBA
  • Madrid, Spanje
  • Online
 • Masterdiploma in bedrijfskunde [MBA]
  • Madrid, Spanje
  • Barcelona, Spanje
 • Master of Business Administration
  • Rochester Hills, Verenigde Staten
  • Online