Keystone logo
Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Invoering

De Renewables Academy (RENAC) AG , gevestigd in Berlijn, Duitsland, is een van de toonaangevende internationale aanbieders van opleidingen en capaciteitsopbouw op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Sinds onze oprichting in januari 2008 hebben meer dan 19.000 deelnemers uit meer dan 160 landen over de hele wereld geprofiteerd van onze expertise op het gebied van technologie, financiering, beheer en marktontwikkeling van groene energie.

Onze diensten omvatten:

  • Master-opleidingen
  • Face-to-face en online kant-en-klare trainingen
  • Op maat gemaakte training
  • Capaciteitsopbouw: beoordeling van capaciteitsbehoeften, trainingsmateriaal, Train-the-Trainer, turn-key trainingscentra, kwaliteitszorg
  • Consulting: deskundigen voor internationale missies en organisatie van delegaties

Master-opleidingen

148840_MBA_Logo_pos.png

In samenwerking met de Berlin University of Applied Sciences and Technology leidt RENAC sinds 2011 het Distance Learning Degree Program: MBA Renewables .

De Berlin University of Applied Sciences and Technology is een staatsuniversiteit die meer dan 70 geaccrediteerde opleidingen op het gebied van techniek, wetenschappen en bedrijfskunde aanbiedt. Het heeft meer dan 30 jaar erkende ervaring in het uitvoeren van programma's voor afstandsonderwijs.

Locaties

Locaties
  • Renewables Academy AG Schönhauser Allee 10-11, 10119, Berlin

Opleidingen

Vragen