We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Renewables Academy AG (RENAC)

Invoering

De Renewables Academy (RENAC) AG , gevestigd in Berlijn, Duitsland, is een van de toonaangevende internationale aanbieders van trainingen en diensten voor capaciteitsopbouw op het gebied van hernieuwbare energie en energie-efficiëntie. Sinds onze oprichting in januari 2008 hebben ruim 30.000 deelnemers uit meer dan 165 landen over de hele wereld geprofiteerd van onze expertise op het gebied van de technologie, financiering, beheer en marktontwikkeling van groene energie.

Onze diensten omvatten:

 • Master-opleidingen
 • Face-to-face en online kant-en-klare trainingen
 • Op maat gemaakte training
 • Capaciteitsopbouw: beoordeling van capaciteitsbehoeften, trainingsmateriaal, Train-the-Trainer, turn-key trainingscentra, kwaliteitszorg
 • Consulting: deskundigen voor internationale missies en organisatie van delegaties

Master-opleidingen

148840_MBA_Logo_pos.png

In samenwerking met de Berlin University of Applied Sciences and Technology leidt RENAC sinds 2011 het Distance Learning Degree Program: MBA Renewables .

De Berlin University of Applied Sciences and Technology is een staatsuniversiteit die meer dan 70 geaccrediteerde opleidingen op het gebied van techniek, wetenschappen en bedrijfskunde aanbiedt. Het heeft meer dan 30 jaar erkende ervaring in het uitvoeren van programma's voor afstandsonderwijs.

Locaties

 • Berlin

  Renewables Academy AG Schönhauser Allee 10-11, 10119, Berlin

  • 10-11

   Schönhauser Allee, 10-11, 10119, 10-11

   Opleidingen

   Vragen